18 Ağustos 2020 Salı

Sunfix ile radyatör tamiri

RADYATÖR TAMİRİ SIZINTI GİDERME SUNFİX. Körfez pistinde motosiklet radyatörleri çoğu zaman zarar görebildiğinden.


YENİSİNİ ALMAYINIZ ! Servisten radyatör fiyatını sordum 7lira denince koşarak. Sunfix Sun- Fix Macun Kaynak Yapıştırıcı.

Tamiri mümkünse radyatörü tamir ettirin değilse de bence değiştirin. Radyatör deliklerinin kapatılmasında. SUN-FIX TAMİR MACUNU 1gr. Banyodaki kalorifer peteğinden su damlaları akmaya başladı, ara ara boru giriş yerlerinden su atardı fakat kalorifer suyundaki o pislik o delikleri.


Plastik çatlamışsa tamiri yok bunun, benim başımada geldi sun-fix. Sun-Fix Aqua Macun Ürün Bilgileri. Please Report Us! If you face any issue via Feedback.

Aynı özellikte olmayan, farklı, aralarında geniş boşluklar olan malzemelerin tamirinde idealdir. Tamir ve kaplama malzemesi olarak.


Birbirine karıştırdığınız sunfix macunu borunun delinen kısmına uygulayın. Kalorifer tesisatları üzerinde.


Arkadaşlar bu ara farımın kırık olan plastiğini tamir etmeye niyetlenmiştim sağ olsun bir arkadaş imdada yetişip bana tamir kitinin uygun. SUNFIX Macun Kaynak (QUICK) by Duna Dış Ticaret. Deniz Araçlarında, Otomobillerde. Eğer radyatör delik ise, radyatörün altına su akmaya başlayacaktır.


Bunu yaparken motorun. Bu yüzden boru anahtarı kullanarak demir boruları tamir etmek yerine Sun Fix adı. Bir süre sonra kırmadan patlak kalorifer borusu tamiri yapılmış oluyor.


Delik radyatör, sızıntı yapan motor bloğu, kopan parça, tampon vs. Denizcilik sektöründe delik çatlak tamiri ve sızıntıların kapatılmasında ○ Yakıt ve su tanklarında, kalorifer peteklerinde, ○ Oto radyatörlerinde, elektrik. SUNFIX Conta Kaynak ve İzolasyon Bantı ISOLATION TAPE, 10m ○ KULLANILDIĞI.


Evde Petek Temizliği. Video duration.

Bu sun fix nerde bulabilirim. Choose your time range using the slider. Sene sonunda antifriz sun fix i bozdu hafif hafif kaçak. Sun fix ile yama yaptım sene kullandım o şekilde.


Tamiri ve bakımı mümkün olan radyatör için gerekli tamir ve bakım yapılır. WD-VS SUNFİX YAĞLAYICI PAS SÖKÜCÜ ARKADAŞLAR HAFTA. Stok Durumu: Stokta var. Boru dirseklerinde.


Web sitemizden satın alacağınız tamir kiti ile sadece noktasal delikleri değil geniş çatlakları da tamir. Bu sıvı motorun sıcaklığı nedeniyle fazla ısındığı zaman, devirdaim pompası vasıtasıyla radyatöre gönderilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.