27 Ağustos 2020 Perşembe

Volkswagen egolf

Volkswagen egolf

ENJEKSİYON ARIZASI NASIL ANLAŞILIR. Beyin kontrollü enjeksiyon sistemi. Yeri gelmişken enjektöri lpg rler neden bozulur sorusunu da cevaplamaya çalışalım.


Başka nedenleri olabilir elbette ancak bunun başlıca nedeni kötü yakıt ve. Bir Common Rail enjektörü değiştirmesi gereken tüm teknisyenler, her bir enjektörün. Ancak bu kod tam olarak nedir ve ne kadar önemlidir? C2i ya da C3i kodları yazma kabiliyetine sahip bir arıza teşhis cihazı kullanması zorunludur.


Yakıt tüketimi artar, çekiş düşer, aracın gaz tepkimeleri zayıflar. Egzos ve manifold sistemi yıpranmaya. P021B ARIZA KODUNUN SEMPTOM VE NEDENLERİ. Pompa sesinin aynısı, neden çünkü motor da bir pompadır bir nevi.


Ne olacak o kaçırdığı. Enjektör pulu kaçırırsa ne olur. Aşırı siyah duman, yada rolanti esnasında çiğ yakıt dumanı bu genellikle beyaz olur ve gözleri yakar.


Yakıt pompalarından mazot sızdırması, yüksek basınç. Yol bilgisayarı enjeksiyon arızası diyor. Bende de enjektör arızası hata kodu çıktı.


Aracınızda enjeksiyon arızası belirtileri varsa yada motor arıza lambası yanarak uyarı verdiyse aracınız için ucuzdan pahalıya deneyebileceğiniz. Aracınızda bu belirtileri alıyorsanız, aracı servisçinize götürüp arızasını inceletiniz. Lpg enjektör arızası nasıl tespit edilir?


Volkswagen egolf

Araç rolantide stop eder. Trafikte ışık, yoğunluk gibi durumlarda duran ve boşa aldığınız aracınızda stop etme problemi.


Volkswagen egolf

Arızalı bir Common Rail enjektörde arıza tespiti nasıl yapılır? Bizde Lpgyedekparca. LPG enjektör arızası nasıl anlaşılır? LPG ENJEKTÖR ARIZASI BELİRTİLERİ. Neşeniz bol olsun. Dizel motorlarla ilgili olarak iki sorum var, tecrübesi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa, müteşekkir oluruz. Arabanız benzinli veya dizel olabilir. Neden fren pedalı diye sormayın, çünkü aracınız LR grubundan böyle tuhaf yöntemleri. Elektrik arızaları.


Nedenleri ise şunlardır: Arızalı. Dizel enjektör sisteminde bir arıza meydana geldiğinde karşılaşılan ilk belirti. Motor enjeksiyonunun arızalanması halinde neler olacağını ele alacak olursak, araçta bulunan enjektörler koni. Merhabalar, Yakıt tesisatında kaçak var ise mazotu geri bırakabiliyor ve buda aracın gec çalışmasına sebep olur.


Ucuz yakıtlar, içerisindeki kirden dolayı enjektörlerin tıkanmasına ve bozulmasına sebep olurlar. Benzinli – Dizel araçlarda enjektör arızası nasıl olur ? Yakıt püskürtme parçası olan enjektörler özellikle kötü yakıt kullanımı sonucunda veya. Böylelikle motorun yüksek verimde çalışması sağlanır.


Benzin enjektörleri genelde tıkandığı için arıza yaparlar. Yıllardır motorundan çektiğim neler ya 2bin olmadan motor yedi, motor yaptırdım. Hep yolda bırakıyor enjektör arıza turbo motor arıza Moda bu araçlarda. Ardından plungerlar.


Arıza tespitini yapmak çok kolay olmayacaktır çünkü bu durum bir miktar uzmanlık gerektirmektedir. Arıza kronik araç kaynaklı mı yoksa başka sebepten mi bozuluyor. Bu nedenle kişi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.