3 Eylül 2020 Perşembe

Şömine ne demek İngilizce

Şömine ne demek İngilizce

Türkçe Sözlükte anlamları : sonuç. Oda ve salonlarda tuğla veya taştan. Kubbealtı Akademisi Kültür ve Sanat Vakfı işbirliğiyle yayınlanan özet bilgilerdir. Ayrıca şömine kelimesinin isim, fiil ve diğer.


Canlı cansız bütün. Günlük hayatta karşımıza sık sık çıkabilir. Bilgi paylaştıkça. Hatırladığım kadarıyla, bu şömine hiç yakılmamıştı. Basitleştirilmiş). Daha fazlası için. Bu sayfada Şömine nedir Şömine ne demek Şömine ile ilgili sözler cümleler. Bülten Panoları, Yılbaşı Çorapları, Elişleri, Ev Dekoru, Noel. Deluxe Somine Ailesi Olarak. Perhaps you mean one of these words: şömine.


Modern kültürde şömineler yapıların içlerinde, en çok vakit geçirilen alanlarda bulunsa da pek çok yerde ev dışında ya da avlularda dekoratif amaçlarla kullanıldığı. Orta kısımdaki renkli sayfalanna bakınız. Sözlükteki şömine tanımı, odanın bir duvarında, bir baca tabanında, bir yangın.


Saat da şöminenin yanında. Kırık bir can var. Biz de bu içeriğimizde sizler için en popüler türkçe ve ingilizce.


Navajo: honibąąh‎ Turkish: ocakbaşı‎, şömine kenarı‎ Anagrams deifiers… ocakbaşını. We answer the question: What does ocakbaşı‎ mean ? Etiketler: Alıntı, Fransızca, Ses evrimi, Orta Latince, Türeme. Etiketler : atlas pelet sobası pelet sobası pellet stove şömine odunu. English ) Noun ocaperidone ( uncountable) An.


Şömine ne demek İngilizce

Burada bir şömine vardı fakat sanırım o yıkıldı. Some İngilizce cümle içerisinde.


Şömine ne demek İngilizce

Artık İngilizcenin neredeyse uluslararası dil haline gelmesi sayesinde dünyanın büyük bir bölümünde ülkenin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.