21 Eylül 2020 Pazartesi

Statik ve dinamik balans vanası fark

Solenoid vananın konum değiştirmesi için ihtiyaç duyduğu " fark basınç kuvveti " nasıl. Ayar civatası saat yönünde sıkıldığında giriş ve çıkış fark basıncı artar, tersi. Ayrıca, vana giriş ve çıkışı arasında oluşan fark basıncın ölçülebileceği, ölçüm uçları bulunmaktadır.


Böylece, vananın herhangi bir açıklığında, akışın yarattığı fark. MONTAJ VE KULLANIM TALİMATLARI.

Basınç düşürücü hidrolik kontrol vanaları, sulama şebekelerinde ve isale hatlarında yüksek basıncı. PNbasınç sınıfındaki otomatik balans ve kontrol vanası, önceden ayarlanmış. Vananın servis. Balans vana çeşitlerini açıklamış, kullanım alanlarına göre detayları.


Fark basınç vanası ne işe yarar diye. FARK BASINÇ KONTROL DİNAMİK BALANS VANASI Differantial Pressure Control Dynamic Balancing Valve 13. Basitçe, fark basınca ve ihtiyacınız olan debiye göre tablodan okuyacağınız reglaj değerini vana üzerindeki ayar skalasında ayarlayınız.


Flanş bağlantılı STAP.

Montaj sonrası balanslama. Direk olarak boru üzerine montaj edilir, malzeme tasarrufu sağlar. Kendinden vanalıdır, hat üzerine ikinci kesme vanası gerektirmez. Aşırı akıştan ve basınç.


TEBAŞ DİNAMİK BALANS FARK BASINÇ VANASI. Kulanim aliskanliklarindan bagimsiz, kendiliginden enerji tasarrufu saglar. Merkezi Isıtma sistemleri ve endüstriyel alanlar içindir. Fark Basınç yükseldiğinde vana kapatır.


PV serisi balans vanası, haberci vanadan gelen basınç okuma bilgisi ile gidiş dönüş basınçlarını sabitliyor. Dikkatlice seçilmiş ve kurallara uygun olacak şekilde montajı yapılarak. Herhangi bir seçilmiş orfis ayarı için, örfisin giriş ve çıkışı arasında basınç farkı vardır. Kv değeri, vana boyunca fark basıncını hisseden vananın bir mekanizması.


Akış, kontrol vanalarının üzerindeki fark basıncı sabit tutulacak şekilde dP kontrollü vanalar ile. Bir kapama fonksiyonu ve bir tahliye musluğu içerir. ASV-PV, dönüş borusuna montaj için tasarlanmıştır. Teknik Özellikler.


STAP tüm devre boyunca diferansiyel basıncı sabit tutan yüksek performanslı bir diferansiyel basınç kontrolörüdür.

Kolon ayar vanalarının montajı gidiş hattına olduğu gibi dönüş hattına da yapılabilir. Uygulamalara bakınız. Dönüş boruları üzerindeki vana bağlantısı için kapiler boruya. DN1(5") flanşlı bağlantı, maks.


Bu balans vanaları, statik balans vanalardan farklı olarak gidiş ve dönüş hatları arasındaki basınç farkını sürekli kontrol eder. HERZCULES” Termostatik vana başlığının vana gövdesine montajı için kullanılır.


Bypas hattı B-AB: lineer, akış değeri vana kvs değerinin. Otomatik Balans. Dinamik balans vanaları iki şekilde üretimi yapılmaktadır. Dişli tipler adından da anlaşılacağı üzere sıkılarak montaj yapılır.


Kolay montaj ve hassas ayar garantisiyle çalışan hidronik balanslama ile. En çok kullanılan. Akışkan giriş ekseni ile çıkış ekseni arasında 90° fark olan vanalardır.


Bu vanalar küresel vanalardan daha kompakt oluşları ve montaj yüksekliğinin. Statik basınç ve akışkan etkileride bu fark basınç değeri içinde düşünülmelidir. Pilot kontrollü basınç düşürücü vana, GGG40. Dökme demir gövde.


Basınç teknolojisinde kullanılan montaj aksesuarı basınç ve fark.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.