8 Eylül 2020 Salı

Termodinamik şofben kullanım kilavuzu

Kılavuzlar ve ücretsiz kullanım talimatları. Faydalı ısı yükü (max), kW. Logic Combi, otomatik ateşleme ve fan yardımlı yanma özellikli duvar tipi, hermetik, yoğuşmalı bir kombidir.


Kombinin yüksek verimine bağlı olarak yoğuşma. Yüksek yanma verimi sayesinde doğa dostudur. Debi ayar vana kontrolü ile yaz- kış konforlu kullanım kolaylığı sağlar.

Sıcak su kullanımda yaşanacak anlık ısı. Termodinamik kombide yaz-kış modu ayarı, yalnızca sıcak suda kullanma, petekleri-kaloriferleri açma-kapatma, Taurus, BlueTech kullanım kılavuzu yazımızda. Kişisel verileriniz, hizmetlerimizin daha iyi bir şekilde sunulması için mevzuata uygun bir.


Show less Show more. Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Hermetik Şofben. Beko ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ergonomik panel ile ayarlar kolaylıkla yapılabilmektedir.

Aldıktan sonra uzun vadede kullanımı sağlayan güvenlik ve arıza engelleme sistemleri sayesinde tasarruflu bir seçimdir. Uzun süre içinde yoğun bir kullanımda. Merhaba, Son zamanlarda özellikle maliyetlerden kaynaklı olmak üzere karavanlar da boiler yerine küçük ebatlarda olan hermetik şofben kullanımı. Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol.


HERMETİK ŞOFBEN. ISIL GÜÇ (Hi) max. SU DEBİ ARALIĞI. Cihazınız devrede iken ön kumanda panelinde bulunan. LCD ekran üzerinde alev modülasyonunu gösteren simge belirecektir. Ekran üzerindeki dijital gösterge. Yeni enerji yönetmeliğine uygun Low NOx hermetik şofben. Doğalgaz kullanım olanağı. KILAVUZ VE BROŞÜRLER. Phoenix Şofben - Ürün. Alev Sönme Emniyeti. Aşağıdaki semboller cihazın kullanımı ve montajıyla ilgili önemli noktalara dikkat.


Kombiler ve kombi kullanımı hakkında merak ettikleriniz. Selektörlü şofbenin diğer özellikleri şöyledir: - Ateşleme için kibrit kullanımı yerine otomatik piezo çakmak devreye girmektedir.

Kumanda düğmesi pilot konumuna. Termodinamik Taurus kombi, estetik ve kullanım kolay LCD ekranlı kontrol panell, standart. Comfort Condense. Gazlı, Duvar Tipi Yoğuşmalı Cihazlar.


Kullanımı kolay. Garantili olan elektrikli kombim arıza yaptı. Defalarca ana şubeye ulaşıp durumu anlattım. Tamam servis göndereceğiz.


Dolayısıyla kullanım suyunu bireysel olarak ısıtmaktan başka yol.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.