18 Eylül 2020 Cuma

Vantilatör motoru kablo renkleri

Beyaz kablo daha önce nereye bağlıydı peki? Tavan vantilatörü kondansatörü Yardım. Montaj aparatına tavan vantilatörünün motorunun bulunduğu kısmı vidalarla.


Bu aşamada bazı kablolar açıkta kalabilmektedir. Dekoratif ev tipi vantilatörler ise farklı renk seçenekleri ve modellerde.

Yeterli bilginiz bulunuyorsa, nötr ve faz kablolarının uygun olmasına dikkat ederek. Farklı renk ve modellerde üretilen tavan vantilatörlerinin büyük bir kısmı hız ayarına sahiptir. How to connect Fan coil Easy, wire AC Fan motor wiring.


VAC BESLEME AKSİYEL FAN ELEKTRİK ŞEMASI. Vantilatör Sökme Parçalama. Fan kanatlarına yakın bir durumdaysanız azami dikkat gösteriniz. Kanatları cida ve somunlar yardımıyla motorun üstüne sabitleyiniz.


Birbirinden fonksiyonel vantilatör modelleri ile yazı serin geçirmenizi sağlayan.

Ortasında uzanan iki adet kablo ile vantilatörü çalışabilir ya da lambayı yakabilirsiniz. Kompresör kablosu fan terminaline bağlanırsa - ortak telin doğru bağlandığı. Fan motoru sadece iki katına kolayca yanar, bu yüzden sadece kompresörün. Kondansatörlerdeki etikete, sayılara ve harflere, bağlantılara bağlanan renk telini.


DC kablosu üzerine. Düşük ataletli fan. Motorun atalet momentine nazaran defaya kadar daha.


Fan üzerinde genel renk olarak kırmızı, siyah ve sarı renkli kablolar vardır bazen ise yeşil ve mavi renkli kablolar bulunmaktadır. Bu kablolar nereye bağlanmalıdır.


Motorun kütlesini, büyüklüğünü ve fan kanatlarının sayısını ve ışıklı fanların bazı. NOT : Fanı yeni bir kabloyla yeni bir tavana monte ediyorsanız, kablo. C motorlar ile ilgili. Elektrikli ev aletlerinde kullanılan A. Aspiratör, vantilatör, kompresör, küçük çamaşır makinesi gibi motorlar daima bir.


Uçların kablo rengi. PC kasa ve endüstriyel egzoz fanı kapağı için tel fan ızgarası koruması.

Metal fan ızgara koruyucuları, vantilatör davlumbazı, klima, elektrik motoru, elektrikli. Siyah, parlak krom ve altın rengi mevcuttur. Parmak, kablo veya evcil hayvan vb.


Vcc bağlantısı 5V olup, kartın ve motorun besleme voltajıdır. GND ise toprak bağlantısıdır. INA ve INB pinleri motor yön pinleridir. Bunlar arasında seçim yapılarak.


Servo motor, step motor, fırçasız motor, redüktörlü ve redüktörsüz motorlar aynı gün kargoda! Kablo bandı makarasında, sahada var olabilecek hatlar için ülkelere özel renk kodları gösterilmiştir. Bağlantı kablosu.


Gerilim beslemesi. Konfor ve rahatlığa vantilatör ürün grubu ile erişirken sağlığınızdan olmazsınız. Donanımsal olarak ürünlerde bulunan uzun kablo ve geniş hava salınımı. Farklı renk seçeneklerine sahip tavan pervanesi seçenekleri ile evinizin havasını değiştirecek tavan.


Fakat her üründe olduğu gibi sade ve şıklığın sembolü olarak tercih edilebilecek tavan vantilatörü beyaz rengi ile dikkat. Kablolar kontrolü de mutlaka yapılarak, vantilatör asılır.


Yağ yakan Motorda Eksoz Gazının Rengi : Yağ yakan motorlarda eksoz gazı mavi renklidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.