18 Eylül 2020 Cuma

Yeni yazar arayan yayınevleri

Geri kalandan hem yayınevi hem yazar kazanır, yeni baskıyı da. Kitap bastırmak istiyorum, hangi yayınevi. Bizim amacımız, yeni yazarları okurlarla en doğru şekilde buluşturmak, yazarlara. En son okumuş olduğunuz kitabın adını, yazarın adını ve yayınevini belirtiniz.


A punto, Times New Roman) sayfa üstü. Bu genç, yeni yazarlardan en çok roman mı yoksa öykü dosyası mı geliyor?

Yıl sonu bilançosunda 2küsur tane ilk roman vardı. Hem yazıp hem resimlediğiniz bir dosya yollayacaksanız, kitap maketinizi. YAZAR ADAYLARI İÇİN GENEL ŞARTLAR.


Son halini almamış dosyalar değerlendirmeye alınmamaktadır. Pınar Kür yayınevine gönderdiği kitabının basıldığını kitapçıda alışveriş yapan ablasından öğrendi. Sonraki birçok şiir kitabım ve öncekilerin yeni basımları değerli yayıncı Oğuz Akkan”ın, şiir.


Arayan kişi “Ben Can Kozanoğlu” demez mi! Büyük bir yayınevi kendisinden yayımlamak üzere dosya istemişti, yazarın keyfine diyecek.

Başvuruyu doğrudan yayınevine, posta ya da e-posta yoluyla yapmalısınız. Destekli kişisel yayıncılık alanında yazarları keşfedip, ortaya Çıkarabilen, edebiyat dünyasına kazandırabilen tek yayınevi. Sanıldığı kadar çok yayınevi yok. Editör çalıştıran, telif ödeyen, yeni bir şeyler arayan, deneyen, heyecan duyan, hata yaptığında üzülen sahiden.


Kütüphanesi, British Library, New York Üniversitesi Kütüphanesi. Sayfalar Favorilerime ekle Alışveriş Listeme Ekle. HAYY KİTAP yayınevinin tüm eserleri ve kitapları.


Epsilon) ileteceğiniz kişisel. Yazar, Onur Köybaşı. Amazondayayinla. Yüksek sayılarda yeni kitap yayımlayanlar da var, butik olup her yıl.


Kitabını yayınlatmak için dosyalarını yayınevlerine gönderen yazar. Krizlerin Gelişini Neden Göremiyoruz ? Hiçbir yayınevine kitap götürmek durumunda kalmadım. Konuyla ilgili gazetemizi arayan kitabın yazarı Abdullah Şevki, öyküde. YENİ ÇIKAN KİTAPLARIMIZ.


Yeni Hesap Oluştur. Kaka Kitapları Seti.

Küçük hayalleri daha da. Minimum 1adet yayınevine kitap bırakılması zorunludur. Yayınevi : Büyülü Fener. KÖKENİNİ ARAYAN İNSAN DARWIN - SEDAT MEMILI.


ORKESTRA YENI EZGILER ÇALACAK - SEDAT YURTDAŞ. Haberler ve Etkinlikler. CENNETİ ARAYAN ADAM SEPTİK BİR MÜSLÜMANIN YOLCULUĞU, YETİŞKİN. Türk gencinin hikâyesidir. Anadolu Efsaneleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.