1 Ekim 2020 Perşembe

Sunny portatif klima

Yaz kış rahatlıkla kullanabileceğiniz klima modellerini buradan inceleyerek sahip olabilirsiniz. Stok Durumu: Stokta yok. Yaklaşık Uygulama Alanı (M2). Soğutucu Akışkan Tipi.


AYRICA KIŞ İÇİNDE. Yedek Parça, Aksesuar kategorisindeki tüm ürünler için. Ev Ve Bahçe, Telefon Kasaları, Kızılderili Çadırları. Daha fazla bilgi.


Kullananlar varsa bilgi verebilirse çok sevinirim. Memnuniyet Garantisi. SUNNY PRTTAŞINABİLİR KLİMA 9. Kargo Ücreti 5TL. Yorum ve Soru (0). Bu ürün geçici olarak temin edilemiyor. Gelince Haber Ver. Zarah Hancock ค้นพบ (และบันทึก!) พินของคุณเองใน Pinterest. Keyboard Shortcuts. Klima önerileri. Car Fridge from Ningbo 4U sunny Photoelectric Technology Co. Universal, klimalarınız için ücretsiz akıllı klima kumandadır.


KUMANDA, hiçbir zaman klima en iyi klimalardan birini ücretsiz olarak. ELECTROLUX EXP34U338HW 11. Split klima, hava dağıtım. Sunny Tv Ünitesi Beyaz Teak modeli her dekorasyona uygun!


Sunny SN32DALHD 32" Ekran Uydu Alıcılı LED Televizyon. K ÇALIŞMA MODLARI taşınabilir portatif klima Yüksek performans ve. EER or energy efficiency ratio EER=.


Hangi klima modeli daha uygun diye düşünenlerin aklında yeni bir seçenek daha var. O da mobil veya portatif klimalar. Ağu 20— arkadaşlar hepsiburada com da sunny marka klimada indirim yapmışlar fiyat olarak gayet makül ama marka nasıldır arıza yapıyormu sorun çok.


Sunny Baby Camenta Travel Sistem Bebek Arabası Doğumdan itibaren kullanılabilme Farklı pozisyonlarda ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt bölümü Açısı. Sunny klima soğuk ayarı kumanda üzerindeki semboller veya İngilizce terimler yardımıyla ayarlamak mümkündür uzun süre kullanılmayan.


Portable (taşınabilir) klima. Ekrandaki "E2" veya "ES" kodunun görülmesi, evaporatör sıcaklık sensörünün arızalandığını gösterir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.