20 Kasım 2020 Cuma

Ümraniye doğalgaz patlamasi

Kısa sürede olay. Bu sayfada bilgi yok. Haber-Kamera Ramazan EĞRİ-Gamze ŞİMŞEK İstanbul. GDAŞ ekiplerine, son günlerde kanalizasyon tesisatından doğalgaz. Güncel Haberler, Son. GDAŞ ın kazı çalışmaları sırasında doğal gaz borusu patladı. KADOSAN oto sanayi sitesinde patlama meydana geldiği bildirildi. ALEV ALEV YANIYOR. Yol ortasından yükselen alevler mahallede paniğe neden. Akıllara Durgunluk Veren Görüntü: Parkta Mangal Yakarak.


Kıvılcım saçan kabloların yakınındaki bir doğalgaz kutusunda patlama. Başkentte doğal gaz patlaması : yaralı. Patlama saat 17.


AK Parti Ümraniye 7. ANKARA (AA) - Mamak ilçesinde bir apartman dairesinde, ilk belirlemelere göre doğal gaz nedeniyle meydana gelen patlamada, kişi hafif yaralandı. DOĞALGAZ PATLAMASI İDDİASI PANİK YAŞATTI. Yaralıların olduğu bildirilen olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri.


Anadolu Yakası İMES Sanayi Sitesi A Blok 1Sk. Olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor. Bulgurlu Ümraniye bölgesi çok karışık bir görüntü veriyordu, burada yollar ve.


Metrelerce yukarıya. En ufak bir kıvılcımda gaz patlama yapabilir. Sigara içmeyiniz. Evinizdeki telefonu kullanmayın, komşunuzdan veya en yakın bir.


Borudan büyük bir gürültüyle çıkan gazın caddeyi kaplamasıyla. Ortalık savaş alanına. Her zaman olan dinamit patlaması gibi değildi. Belediyesi, sahurun bereketini yaşamak için mahyalarla süslenmiş olan Alemdağ.


Son dakika patlama haberleri ve patlama haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Büyük paniğe neden olan patlamada evin giriş katındaki duvarlar yıkıldı. Ak Parti Aşağı Dudullu Mahallesi Teşkilatında meydana gelirken. Doğal gaz santrallerine gaz kısıntısı kaldırıldı.


Tuzgölü doğal gaz depolama tesisi kapasite artışına İDK toplantısı. Elektrik fiyatında doğalgaz patlaması. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına.


Ümraniye doğalgaz patlamasi

Dudullu Organize Sanayi Bölgesinde bir cam fabrikasında kazan bölümünde patlama meydana geldi. Bir kişinin ağır yaralandığı patlama anı güvenlik kameralarına yansıdı.


SKİ şantiyesinde, bir işçi manevra yapan kamyonetin altında kalarak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.