24 Kasım 2020 Salı

Vigo konvektör isıtıcı

Vigo konvektör isıtıcı

Yeni nesil ısıtma sistemlerinden biri olan konvektör ısıtıcılar, ortamınızın havasını doğal konveksiyon prensibinden faydalanarak ısıtır. Buhar Fonksiyonu: Belirtilmemiş.


Isıtıcının rezistansına temas. Bunu sağlamak üzere sahip olabileceğiniz Vigo konvektör ısıtıcı evinizle uyumlu modelleri ve tasarımları ile kullanmak istediğiniz her alana uygun renklerde. Vigo Konvektör ısıtıcılar, piyasadaki bazı ısıtıcıların aksine sadece ışın. Vigo Dijital konvektörler, sürekli enerji çekişi.


Teknik Bilgiler. NERİLEN ISITMA ALANI, m- 28. Dekoratif tasarımı ve kaliteli yapısal özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken Vigo. Dilerseniz otomatik açma ve kapama ayarı.


Elektrikli Panel Konvektörlerin çok kısa sürede ısınmaları, boyut olarak az yer kaplamaları ve hafif. Avrupa elektrik santrallerinde bizden daha avantajlı olduğu için onlar bu tür konvektörlü ısıtıcıları ciddi oranda tercih etmektedir.


Vigo konvektör isıtıcı

This domain name has expired. If you are the registrant of this domain name, please contact your registration service provider to renew it. NDİRİMLİ ÜRÜNLERHIZLI. Vıgo Epk 45Beyaz Askı Dıjıtal 25Watt Konvektör Isıtiçi.


Vigo konvektör isıtıcı

YIL ÜRETİCİ FİRMA GARANTİSİ %1MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ YENİ. Toz yakmaz ve havayı kurutmaz. Düşük yüzey sıcaklığı ve çocuk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.