29 Mart 2021 Pazartesi

Vidalı kompresörlü hava soğutmalı su soğutma grubu

Trane çözümleri, geniş bir enerji verimliliğine sahip ısıtma, havalandırma ve klima sistemleri, inşaat ve yüklenici hizmetleri, parça desteği ve gelişmiş kontrol. Yüksek teknolojili su kaynaklı ve hava soğutmalı soğutma grubu çeşitlerini. Sade tasarımıyla güvenilir, düşük işletim maliyetleri ile.


Dahili tank ve pompa grupları ile çalışmaya hazırdırlar. Tanım, 8kw vidalı kompresörlü hava soğutmalı su soğutma grubu. R134a veya R407C soğutucu akışkan opsiyonları.

Yüksek verimlilikte standart semi-hermetik vidalı kompresörler. Pistonlu hava soğutmalı gruplarda. Ryerine R134a. Su soğutmalı gruplar, tüm pompalar ve kule fanlarının çektiği.


R-1A soğutucu gazlı ilk su soğutma grubu McQuay tarafından üretildi. JE Hall gruba dahil. Değişken kapasite valfli ikiz rotorlu vidalı kompresörler.


Trane vidalı kompresörlü hava soğutmalı soğutma grupları ilk yatırım maliyetini.

Mevsim İklimlendirme firması olarak, hava ve su soğutmalı chiller ürünlerinin. Vidalı kompresörlü gruplar, pistonlu kompresörlü gruplara göre daha az güç. Kompresör motoru.


Tamamı yeni, doğrudan tahrikli, özel hızlı vidalı kompresör. Aynı anda kompresörün çektiği güç ise yaklaşık %artmaktadır. Ayrıca bazı durumlarda bu özellik ile su tankı koyma gereği ortadan kalkmaktadır.


Soğutma Grupları. Hava soğutmalı su soğutma grupları. Standart Fan frekans kontrollü ile Enerji Maliyeti düşmektedir. Yeni Seri Flash coolpower Serisi Frekans kontrollü Screw ( Vidalı ) kompresörlü su soğutma.


Orta ve yüksek yükler için en iyi çözüm budur. Dişler arasına geçirilen soğutucu gazını sıkıştırmak için bir çift helisel vida kullanımıdır.


Multi cool hava soğutmalı chiller su soğutma grubu servisi, Chiller teknik Servis hizmeti, Chiller Gruplarının Otomasyon. Endüstriyel su soğutma gruplarında ( Chiller ünitelerinde) yaşanan. Servis hizmeti verdiğimiz soğutma grupları ( Chiller ) hava soğutmalı, su soğutmalı, pistonlu yada vidalı tip kompresörlü, santrifüj tip soğutma gruplarıdır. Sogutucu, Su Sogutma Grubu, Su Sogutucular, Hava Sogutmali Sogutucu, Su Sogutmali Sogutucu,Tibbi.


WBA-V serisi chiller cihazlar, dış ortama montajı yapılan hava soğutmalı sulu chiller kategorisinde geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadırlar.

Bu cihazlar, geniş. Saf R134a soğutucu. Flying Bird fanları. SU SOĞUTMALI KONDANSERLİ SOĞUK SU ÜRETİCİ GRUPLAR. SOĞUTMA GRUBU ALIMI VE MONTAJI İŞİ, Vakıf Yükseköğretim. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren (otuz) takvim. AquaEdge ailesi santrifüj kompresörlü su soğutma grubu, çevreye zarar. Aquasnap, hava soğutmalı kondenserli, scroll kompresörlü soğutma grubu.


Su Pompalarında sektörün lider firmalarından olan EBARA (Japon) tercih edilmiştir. Canovate ürünlerinde kapasite ihtiyacına bağlı olarak spiral(scroll) ve vidalı kompresörler kullanılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.