13 Nisan 2021 Salı

Yapay odun ateşi

Bu durumda, soğuk ateşin “ateşlenmesinde”, yapay yakacak odun aynı anda çatlar. Soğuk ateşten gerçek ısı. Sonuç olarak, şöminenin gerçekliğinden şüphe.


Bir fuarda karşılaştığım bu dekor ürünü çok ilgimi çekti. Yakılmadığı anlarda şömine içindeki görüntüyü cazip hale getirip yaz, kış kullanabileceğiniz şöminenin yanma anında ki. Kartondan yapay şömine odunu yapmak isteyenler için birebir olan bu çalışmayı yapmak çok. Set right in the fireplace for a no fuss alternative to lighting a fire.


Yükseltilmiş şömine için yapay odun. Odada ısıtma işlevini gerçekleştiren bir elektrikli şömine varsa, yakacak odun taklidi oluşturmanız gerekecektir. Ateş, insanlar üzerinde gerçekten büyülü bir etkiye sahip unsurlardan biridir. Yakacak odun ve ateş kombinasyonu, ister doğal ister yapay olsun, herhangi bir.


Bir alevi simüle eden tasarım türünden bağımsız olarak, her zaman bir odun. Bir şöminenin taklidi yapıldı - ormanlar ateşe verildi, dekoratif bir ızgara yapıldı. Dal parçalarımızı eşit boylarda keselim. Daha sonra dallarımızın hepsini alüminyum folyomuz.


Alev Ateş modelleri, Alev Ateş özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile. Köz - Alev - Ateş - Odun - Kömür - Duman - 40x60cm Dekoratif Kanvas Tablo. YAPAY AĞAÇ BONZAİ DOĞAL ODUN SAKSILI DEKORATİF HEDİYELİK MOR. Kendi ellerinizle ısıtmadan yapay bir yapay şömine nasıl yapılır?


Kapağı örttük ve odun levhasının üstüne sabitledik, kütüklerin üzerindeki telleri. Kül, is derdi olmaksızın ateşin keyfi çıkarılır. Elektrikli, doğalgazlı.


W Alev Efektli Ampul Alevli Led Işık Şömine Ateş Lamba. Yapay Led Alevli Şömine. Gizemli atmosfer, titreyen “ ateş ” dilleri ve çatırdayan folyo. Dantelli yakacak odun hazır.


Yapay odun ateşi

Ateş taklidi, sahte bir şöminede yapay bir alev yaratmaktır. Kendi elinizle şöminede ateş taklidi: kukla ve yapay ateş, dekoratif yakacak odun. Dekoratif şömine odunu için yanan kütüklerin yüksek kaliteli bir taklididir.


Yapay odun ateşi

Baca, ateş kutusu, gerçek canlı ateş ile tam teşekküllü bir ocak herkes için mevcut olmayan. Aynı zamanda, herkes gerçek ateş ve yakacak odun ile evde gerçek bir ocak koyamaz. Günümüzde bir çıkış yolu var, kendi başınıza sahte bir şömine yapmak.


Piller takılıp on düğmesine basıldığında şömine. Odun Ateşi Şömine Efektli Dekoratif Lamba Yüksek kalite ithal üründür. Fan elektrik şebekesine bağlandığında, şöminede yapay bir yangın çıkacaktır. Dalları toplar, odun keser, ateş için bir kağıt parçası ararlar.


Zaten bir çakmağın. Trabzon Ekmeği ekşi maya ile mayalanan, kesinlikle yapay maya kullanılmadan, odun ateşi ile taş fırında doğal olarak pişirilen ekmektir.


Yapay odun ateşi

Sıvı kristal bir ekran kullanarak yapay ateş. Parlama ve gölge, yakacak odun veya ekran modellerine düşer. Her şey hareket.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.