27 Ağustos 2021 Cuma

Yapay şömine ölçüleri

Bu yapay şöminelerin içerisinde hiç bir fonksiyonu olmayan modellerin yanında ısı veren, led ekranlı şömineler vardır. Tıpkı elektrikli soba gibi çalışan, şöminede.


Sahte şöminelerin yapılış amacı, dekor malzemesi olarak kullanmaktır. Otantik tasarımı ile iç. UZAKTAN KUMANDALI ve MANUEL. Birbirinden farklı ısıtma soğutma sistemleri bulunan Tekzen elektrikli şömine modelleri sadece evlerde değil, iş yeri gibi yaşam alanlarında da dekoratif yönü ağır.


SEFER DÖKÜM Şömine. Süs ve Dekor Amaçlı Sahte Şöminenin Yapılışı-Evinize Kış aylarında gözünüze hoş gelecek size Romantik akşamların huzurunu yaşatacak Sahte.


Odunlu Şömineler. Bio Ethanol (Bacasız) Şömine. Uzaktan kumandalıdır. Ses efekti vardır. Alçıpan yapay duvar montajına uygundur. GeT kredi kartına taksitli. Doğru elektrikli ısıtıcı nasıl seçilir. Modern elektrik odakları, her şeyden önce, dekoratif bir işlevi yerine getirir, ancak odayı ısıtabilir ve gerçek bir şöminede. Bu ürün TEK TES TEKNİK tarafından gönderilecektir.


Beklemiş olduğunuz odun sıcaklığı, odun çıtırtısı ve seyir zevkini boyutlu elektrikli şöminelerden alabilir, elektrikli şömine kullanımlarından keyif alabilirsiniz. Tüm Bölgelerimize Satış ve Montaj Yapmaktayız.


Yapay şömine ölçüleri

Kurumsallık Önem Taşır. Uygun stili, boyutları, şekli ve dekoratif elemanları seçin. Sonra kiler dikkatlice inceleyin. Yapay bir şömine düzenlemek için yeterli miktarda.


Eskiden ısınmak, yemek pişirmek, aydınlanmak için kullanılan şömine gönümüzde daha çok dekor amaçlı olarak kullanılmaktadır. Isı vermemektedir. Zamanlama özelliği vardır.


Ce ve TSE sertifikaları. Avrupanın en prestijli odunlu şömine, doğalgazlı şömine, bacasız şömine, dışmekan ve özel yapım şömineleri Decofire merkez showroomunda. Kolaylık, duvara gömülmenin.


Toptan satışımız da. Hermetik bacalı vitro seramik ısı camlı. Yapay Şömineli Tv Ünitesi – Modern Tasarımların vazgeçilmezi olan bu şömineler Salonunuzu en güzel şekilde temsil edecektir. Bu modellerde de ekran.


Radiance serisi elektrikli şömineler, renkli LED alev efekti teknolojisine. Plazma ekran ölçüleri istenilen tasarıma göre farklılık göstermektedir. Yerleşik şömine, küçük bir alana sahip daireler ve yerler için modern bir çözümdür. Duvara yerleşik bir şöminenin gereksinimleri nelerdir?


Elektrikli bir. En: 55cm Derinlik: 25cm Yükseklik: 40cm. DIMPLEX ELEKTRİKLİ ŞÖMİNELER Dünyanın en büyük elektrikli şömine. Bu kalemlerin hepsinin ölçü seçenekleri, çeşitli kaliteleri ve buna bağlı olarak farklı.


En Hızlı Şekilde Ölçü Alınır, Maliyet Hesabı Çıkarılır. Vurgulama elektrikli şöminelerin ortalama maliyeti üzerindedir - içlerinde aşırı lüks yoktur, ancak gerekli tüm işlevleri elde. Bu taklit çok etkileyici görünüyor.


Ayrıca, elektrikli şömineler çeşitli seçeneklerin varlığında farklılık gösterebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.