2 Eylül 2021 Perşembe

Yapışkanlı silikon rezistans

Kampanyalı ve indirimli. Benmari küvetinde delik açılmadığı için su kaçağı gibi servis sıkıntılarını oluşmaz. Rezistans siparişi vermek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Kendinden yapışkanlı silikon rezistans.


Yapışkanlı silikon rezistans

Esnek yapısı sayesinde geniş bir uygulama alanı bulunmaktadır. Henüz Yorum Yazılmamış. Emniyet termostatlı. Açıklamanın devamı.


Yapışkanlı silikon rezistans

Kırmızı silikon plakadan yapışkanlı rezistansı yapışkanlı yemek ısıtıcısı rezistansı alttan yapıştırmalı reşo rezistansı yapışkan tablalı benmari ısıtıcısı dikdörtgen. Yakınlaştırmak için iki kere dokunun. SİLİKON BENMARİ REZİSTANSI ( YAPIŞKANLI EMNİYET TERMOSTATLI ). REZİSTANS ELEKTRİK ENERJİSİNİ ISI ENERJİSİNE DÖNÜŞTÜREN DİRENÇ. Heatfor, Benmari ve açık büfe yemek ısıtıcısı.


Isıtılması gereken parçaların üzerine yapıştırmak suretiyle kullanılmaktadır. Vergiler Hariç: 3000TL. Stok Stokda var. Standart yapışkanlı silikon benmari rezistansları stoktadır.


Cihazları Diğer. Telefon Numaranız. Avrupa yapışkanlı silikon benmari-açık büfe rezistansları suya temas etmeden endirekt ısıtma sağlar. Camlı ısıtıcı ayrı bölmelidir, 2voltluk.


ENDÜSTRİYEL MUTFAK ISITICI ÇEŞİTLERİ. Benmari üretiminde kullanılan kendinden yapışkanlı silikon rezistanslar, chafing dish ısıtmada kullanılan reşo rezistansları ve çorbalık. SİLİKON AÇIK BÜFE REZİSTANSI ( YAPIŞKAN EMNİYET TERMOSTATLI). Sıcak Silikon Tabancası, W Anahtarlı, Açma Kapama Düğmeli.


Yapışkanlı silikon rezistans

Bu ürünü tavsiye et. Termostat: 150°C.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.