17 Ekim 2016 Pazartesi

E02 hatası vestel çamaşır makinesi

Vestel hakkında şikayet yazmak için tıklayın! Sonra makine bir. EHATA (ARIZA). Kas vestel çamaşır makinesi ehata arıza kodu ile ilgili bu makalemizde sizlere arızanın tanımını yapacağız.


E02 hatası vestel çamaşır makinesi

Siemens çamaşır makineniz bir problem tespit ettiğinde bir hata kodu verir veya. Earızası su boşaltma hatasıdır. HATA KODU VE UYARI SİMGESİ ANLAMLARI. E- su filtresi tıkalı.


Makineniz yıkama işlemleri sırasında devamlı olarak kendisini kontrol ederek herhangi bir arıza oluşması. Sular kesik olabilir, su giriş vanası kapalı olabil.


E02 hatası vestel çamaşır makinesi

Ehata kodunun anlamı iç ünite ortam sensörü arızasıdır. Tahliye filtresi tıkalı olabilir, bu durumda makineniz suyu boşaltamaz veya tahliye pompasının çalışmasını engelleyebilir.


Reddit gives you the best of the internet in one place. EFix: Bosch Ön Yük Yıkayıcısı Tahliye Edilmez. Net teşhis ve sorun çözümü için en yakın yetkili servisten destek alabilirsiniz.


Kapı kilidi arızası. Bu için geçerlidir: Portable (taşınabilir) klima. Bu hata kodu aldığınızda.


E02 hatası vestel çamaşır makinesi

Bulaşık makineniz hatalı elektroniklerle ilgili bir bulaşık makinesi hata kodu göstermektedir. Bu büyük ihtimalle teknik bir hatanın meydana geldiği veya programın.


Yeni nesil çamaşır makinelerine entegre edilen ekran üzerinde çıkan hata kodları, belli başlı hataların göstergesi konumundadır. Su giriş valfinde problem yaşanıyor. Hortum ve musluğu kontrol ediniz.


Kompresör aşırı akım. Bosch çamaşır makinenizin, motorunda bir sorun olduğu durumlarda ehata kodunu vermektedir. Hata Kodu E: Motor Hatası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.