17 Ekim 2016 Pazartesi

Protherm leon 24 kw yoğuşmalı kombi yorum

Duş alırken aniden sıcaklık düşüyor, hatta soğuk su geliyor, sonra tekrar ısınıyor. Standart su bar ayarı bardır. TIMER ON düğmesine basıp ayarlama yaptıktan sonra bu ayarı iptal etmek için kullanabilirsiniz.


Yani cihaz hemen devreye girmez, hemen sıcak üflemez. Otomatik alev kontrol sistemi. Kalorifer çevriminde başta ani güç artış ayarı. Seradens Super veya Seradens Super Plus kombi ile gü.


MAKSİMUM AYAR ( Sıcak su basıncı). Monometre gaz valfine bağlanır. Cihazı sıcak su konumunda. FArıza Kodu Sıcak su sensörü arızası.


Sıvı ve Gaz Yakıtlı Yeni Sıcak Su Kazanlarının. TRENDY-D TYD modelli. Sıcak kullanım suyu ayar düğmesinin mavi göstergeci “1” rakamının al- tını gösterdiği. Farklı ısınma ve sıcak su ihtiyaçlarına göre bu bölgenin dışında çalış- tırmanın.


Kazan, merkezi ısıtma sisteminin ya da sıcak su sisteminin ısı. Yollu vana kontolü) Birinci ısı eşanjörü kontrolü yapılır. Servis gündür yedek parça sıcak su diyafram tamir tamiri.


Bu Esnada Kullanıcı. Muhtemel Çözüm: Sıcak su sistemindeki sorun yaşanır. E22: Parametre ayarları bozuk. Viessmann kombi sıcak su sorunu ile karşılaşan kullanıcıların panik yapmadan.


Kontrol paneli çevresinde modern LED ışıklandırma ile kombinin yanıp yanmadığı. Suyu açtığınızda kombi devreye giriyor mu? Tesisat kombi su eksiltmelerine çözüm üretiyor.


ATAG cihazını, kontrol ve ayar çalışmaları haricinde, dış muhafazası olmadan çalıştırmayınız. ALARKO HARMONY KOMBİ ISI AYAR DÜĞMESİ KIRMIZI. Kombi Su Basınç Ayarı.


Her kombi cihazında bir kalorifer, bir de sıcak su ayar düğmesi bulunur. Sıcak su ayar düğmesi saat yönünde çevrilir ise sıcaklık ayarı artar, tam tersi konumda. Elektronik ehliyet sınavı kaç saat sürüyor museum of Anatolian Civilizations, and Anıtkabir, the.


Ayarlardan sıcak su ve peteklerin sıcaklığını ayrı ayrı seçiyoruz diye biliyorum. Bu iki düğme arasında küçük mavi bir düğme.


Merkezi ısıtma sıcaklık ayarları aralığı minimum 30°C ile maksimum 80°C. Yaz konumunda sıcak su derecesinin ayarını kontrol etmelisiniz. Alarko elite marka kombi aksam subasıncı 1. Sensor arızalı büyük ihtimal. Gaz ayar kontrolleri yapılır.


Mahalle arasından bir usta çağırdım sıcaklık ayar düğmesinin iç yapısını komple değiştirdi ve sıkıntı giderildi. Ekranda H2O belirirse, bu kombide su yok anlamına gelmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.