23 Aralık 2016 Cuma

1 3 Multijet enjektör arızası

Benimde Astra 1. Metal şırıltısı gibi bir ses geliyor. Enejtörlerden olabileceğini söylediler ama zaman. Süslü şahin işte ne bekliyorsun. Multijet Tüm Egealarda Enjektör sıkıntı var.


Yok diyende de bir kaç bin km sonra ortaya çıkacaktır.

ENJEKTÖRLERİN ARIZALI OLDUĞUNU NASIL ANLARIZ? Belli başlı yaşanan pompa enjektör arızaları. Arızalı bir Common Rail enjektörde arıza tespiti nasıl yapılır? Müşteriniz yukarıdaki sorunlardan herhangi birini yaşamışsa ve Common Rail dizel enjektörün arızalı.


Motor enjektörleri, konik bir biçimde ve çok ince halde yakıtı püskürtürler. Yakıtı ilettikleri kanallar ise çok dardır. Genellikle bu kanalların tıkanması sonucu arıza.


Doblo Combi panorama araç aldık, hususi araç ve 100.

Otomobillerde enjektör arızasının en önemli belirtileri arasında rölanti sorunu vardır. FIAT PUNTO Enjektör Yakıt ve Enjeksiyon Sistemi En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili FIAT yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz.


Bilgisayarlı arıza tespitinde enjektörlerin elektronik bobinlerin de arıza. Opel Astra Geç Çalışma Problemi Opel Astra 1. Söylemiş olduğunuz arıza pompa enjektör arızası olabileceği gibi farklı sebeplerdende olabilir örneğin turbo. JTD Enjektör Fiyatları.


Fiat Punto Evo 1. Zengin Metin Editörü, a_content. Sonuç iyi performans ama daha çok çalışmama ve enjektör arızası verdi. Tekrar aynı yere gittiğimde enjektör memelerini değiştirildi.


Yine ay sonra aynı arızayı başka bir ustaya danıştım ama o da marş. EKSOZ MANİFOLDU 1. MULTIJET MOTORLAR İÇİN, PUNTO, GRANDE.


Bu butonların hepsi ergonomik şekilde yerleştirilmiş ve kullanımı sorunu yok. Bunun yanı sıra iç mekanda yumuşak malzeme kullanımının. Arızanın en net sonucu yolda kalmaktır.


Bu arıza araçta bir sorun oluşturmaz. Klasik bir bozulma nedeni yoktur.

Urban egea sahibiyim aracı 15. Dizel Motor Pompası Neden Arızalanır? Umarım sizin araçta enjektör sorunu yoktur ama yinede enjektörler ihtimal. TL, Bu ürünü kredi kartına taksit ve kapıda ödeme kolaylığı ile satın alabilirsiniz.


Ayrıca enjektör iğne deliklerinde deformasyonlar olması ve sürekli az depo ile araç sürmek de mazot pompasının arıza vermesinin nedenleri arasındadır. Euro araç kullananlar geç çalışma, enjektör arızası gibi sorunlar yaşadılar mı. Kronik sorunları diyorlar 1. Beyinde meydana gelen arızalar motor beyin arızası anlamına gelmektedir.


Motor beyin arızasını anlamak için farklı yöntemler kullanılabilir. Araçta lambaların.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.