23 Aralık 2016 Cuma

Arçelik İnverter klima kumanda kullanma kılavuzu

Tuşa her bastığınızda klimanız. Bu nedenle, ürünü kullanmadan önce kullanma kılavuzunun tamamını dikkatle okuyun. C Kumanda sıcaklık sensörü sıcaklığı geniș bir aralıkta algıladığı için kumandada gösterilen ortam sıcaklığı. Uzaktan kumanda askısının duvara monte.


Güvenlikle ilgili. Kumanda fonksiyonlarının kullanımı, iç ünite modeline göre değişiklik gösterir.

Eğer kumanda üzerindeki. Arçelik Neo inverter klima sıcak soğuk. Bilgi için sayfamıza. Kılavuzlar ve ücretsiz kullanım talimatları.


Bu kullanma kılavuzunun başka modeller için de geçerli olabileceğini unutmayın. KULLANIM KILAVUZU.


Tüm klima markalarına ait kumanda kullanım kılavuzu kitapçığı pdf dosyası olarak vermek. Bu görsel boÅŸ bir. Split klima uzak dogunun işi :lovely.

Cihaz verimliliği açısından alkaline pil. Uyku modunda çalışma detayları için cihaz kullanım klavuzuna bakınız. Sleep modunda çalışır iken MODE, FAN.


Vestel inverter klima kumanda ayarları. ARÇELİK ÜRÜNÜDÜR VE SERVİSİNİN GARANTİSİ ALTINDADIR. Universal, klimalarınız için ücretsiz akıllı klima kumandadır.


KUMANDA, hiçbir zaman klima en iyi klimalardan birini ücretsiz olarak. Fiyat bilgisi bulunamadı. Bu kılavuzun içerisinde klima cihazının doğru şekilde kullanımı ve ba.


Odada elektronik başlatıcılı bir flüoresan lamba (ör. inverter tipi lamba) varsa, sinyal iletimi. Arcelik Refrigerator exwz. You need to find a washer service manual or repair guide to show you how to take it. Modern tesislerde üretilmiþ ve titiz.


BULAMADIĞINIZ ÜRÜNLERİ SORUNUZ. II▻ KLIMA AZURI 2. Interested in Bulk. Rated out of 5. Gasoline, Manual Start.

Daikin klima almak için doğru adresiniz Melcon Mühendislik. This instruction manual includes instructions for using the Oil Cooling Unit. Lg Vrf Engineering Manual Recognizing the showing off ways to acquire this ebook lg.


On the contrary, with 3-pipe Inverter VRF air conditioning. These 8kW size grid-connect solar kits include solar panels, string inverter, and the. Description Additional information Brochure User Manual Description. The instructions included in this manual must be followed to prevent product.


MWF-07CM air conditioner pdf manual download. Carrier midea ac remote control manual. MIDEA TOSHIBA COOLIX COMFEE BEKO ARCELIK INDESIT.


View online Operating manual for Dometic MCS Air Conditioner or simply click. Klima cihazının devrelerine.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.