19 Ocak 2017 Perşembe

2 Basinç düşürücü

2 Basinç düşürücü

Tıkla, en ucuz basınç düşürücü seçenekleri ayağına gelsin. Kargo Taksit Seçenekleri. Satıcı: Kampa Havalandırma. HONEYWELL marka basınç düşürücü modelleri Mekanik Tesisat Market ( mekaniktesisatmarket.com) ayrıcalığı ile ulaşabileceğiniz basınç düşürücü modelleri.


2 Basinç düşürücü

Manometreli ürünler çıkış basıncını gözlemlemek açısından tavsiye edilir. Hava ve gaz için kullanılmaz yalnız su için üretilmiştir. Teknik Özellikler.


Anma ölçüsü =. Set Değeri:barg. Malzeme: Paslanmaz Çelik 3L. Krojenik Servis. Not : Bu yay aralığı kullanıldığında pilot diyafram çıkarılmalıdır.


Sıcaklık yükseldiğinde vana kapatır. TİP 39- basınç düşürücülerde Bar ile Bar arasında değişen ayar sahası bulunmaktadır. Ayar basıncı : 1~bar. Kodu, Ölçü, Kutu Adeti.


2 Basinç düşürücü

Basınç Düşürücü Valf. Fiyatı 85TL. TL (%havale indirimi). Bu talimatlarda kullanılan işaret kelimelerin tanımları. BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ. Vana giriş basıncı çok düşük olabilir. Pilot vananın ayar cıvatası çok gevşemiş olabilir. Küresel vanaları kontrol edin kapalıysa açın. Sisteminizi kontrol. ECA (3) GPD ( ). Isıtma sistemleri içindir. Uygulama: Sıvılar. Güvenliği etkileyebilecek arızaları hemen onarınız. Dişli ISO (BSP) - ANSI (NPT).


Elektrostatik Toz Boya. Listeme Ekle loading. Yorumunuzu yazın. Bağlantı seçenekleri. TEKNIK OZELLIKLER. Regülatöre bir manometre taktım. Aradan geçen 1- aylık süreden sonra manometrenin akşam saatlerinde 4-bar arası değerleri.


Hidrolik Kontrol Vanası 2. Merkez Adres : Karaduvar mah.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.