30 Ocak 2017 Pazartesi

Demirdöküm kombi seri numarası nerede yazar

Demirdöküm kombi seri numarası nerede yazar

Açık tıp kompresörün bu özelliği hermetik tipe kıyasla en göze çarpan avantajıdır. Eğer yağ kompresöre geri dönmezse bu eleman kısa surede kuru durumda. PİSTONLU KOMPRESÖR.


Pistonun alt noktaya olan hareketiyle atmosfer gazının emilmesi sonucunda kuru hava filtresi sayesinde temizlenir. PPM etkinlikte hava/yağ separatörü ve tankı. Elektropnömatik yük - boş kontrollü emiş valfi.


Enerji verimliliği yüksek yeni nesil vakum pompaları, Kuru tip claw vakum pompaları ve kompresörleri, Tek kademeli yağlı vakum pompaları, Çift kademeli yağlı. Kompresör tipi hava basınç ayar düzeneği, sistemde hava kaçakları olması durumunda üzerindeki basınç anahtarı vasıtasıyla kompresörü devreye sokup.


Demirdöküm kombi seri numarası nerede yazar

Subap sistemi olarak konsantrik halka tipi subaplar kullanılmaktadır. Sessiz çalışmasını sağlayan dış muhafazalı, kuru tip, kağıt elemanlı mikronluk hava emiş. Kuru hava kullanıldığında, sistemin çeşitli noktalarında tahliyeler veya filtreler, U borular.


Tip, Kapasite, Bağlantı Çapı, Güç, Çalışma Gerilimi, Ölçüler, Ağırlık. Kapasite: Geleneksel kuru tip eşanjörlere göre %4artışDaha yüksek COP: daha düşük. Türk dondurmaları BITZER HS serisi vidalı kompresörlere emanet!


Demirdöküm kombi seri numarası nerede yazar

Hepimizin bildiği gibi, dört ana bileşen soğutma sisteminin parçaları şunlardır: kompresör, evaporatör, kondenser ve azaltma aygıtı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.