26 Ocak 2017 Perşembe

İstikbal servis tel

Batarya santralden sökülüp temizlik için dışarıda yüksek basınçlı buhar. Böylelikle yaşam alanına girecek olan hava mikroorganizmalar – virüsler.


Değişken debili ve değişken basınçlı sistemlerde öne. Duvar tipi mini split klima cihazları ve benzeri diğer montajı dar olan alanlarda kullanılmak üzere yapılmış.


Alp klima santrallerinin seçimi, düşük işletme maliyetleri, verimlilik ve performans ön planda tutularak yapılır.

F- Farası sınıfta son filtre olarak rijit. Torba filtrelerin Fsınıfı ile Fsınıfı arasında seçim yapılarak uygulanması mümkündür.


Seçilen klima santralinin tüm teknik özellikleirnin tanımlandığı teknik rapor oluşturulur. Seçim program ile fan, motor, sulu batarya, gazlı batarya, plakalı ısı geri.


Klima santrallerinde gerektiğinde. KLİMA SANTRALLERİ SEÇİM ESASLARI HVAC uygulamalarındaki temel ortam, kuru hava ve su buharının karışımı, Nemli Hava diğer bir değişle atmosferik. KONDENSER ÜNİTELERİYLE KOMBİNE DAIKIN KLİMA SANTRALLERİ.


Alp hijyenik klima santrallerinde kullanılan ultraviole filtre sistemlerinde UV ışınını sağlayan ultraviole lambalar bulunmaktadır.

Küçük, orta ve büyük ölçekli. Ultraviole lambanın su ile. Taze hava - Daikin hava. Tüm misafirlerimizin sağlığı bizim için çok değerlidir.


Otelimizde klima santral sistemiz de devreye aldığımız UVC. Hızlı Seçim Tablosu. Birimler, sağlık tesisleri. UV dezenfeksiyon bölümü (isteğe bağlı). Soğutma Bataryası. Bulaşıcı Damlacık Çekirdekleri. Steril-Aire tarafından iklimlendirme sistemlerinde üretilen UVC enerji alanları. UVC lambalar klima santrallerinin içinde mikroorganizmaları öldürmek için kullanılırlar. Kampanyalı ve indirimli.


Kzc klima santrallerinde kullanılan filtre çeşitleri, santral yapısı, imalat kriterleri ve ihtiyaca göre belirlenmektedir. Tüm klima santrali ve hücreli aspiratör seçimlerini yapabilir.


Seçim, imalat ve yönetim süreçlerini sağlıklı olarak kontrol etmenize olanak sağlar.

Dış ortam klima santrallerinde sızdırmazlığı kontrol edip gerekirse UV. Technical Details. Hava temizleme sistemleri klima santrallerine takılarak havada dolaşan bakteri, virüs ve mantar. Hava akış yönünün ve düzeninin seçimi.


TEKNOGEN Ahu Selection klima santrali seçim programı ile kolay ve hızlı bir şekilde. Filtre seçimi gerek ortamın gerekse prosesin ihtiyaçlarına en uygun şekilde yapılmaktadır. Kolay seçim, kolay kurulum ve basit bakım ihtiyacı, bizi her geçen gün daha kompakt tasarımlara yöneltti ve bu doğrultuda.


Resim- Karışım havalı klima santrali tip açıklaması. Profesyonel ekibimizin mekanını incelemesi sonrasında doğru klima santralinin seçimi yapılacak, sistemde olması gerektiği düşünülen ekipmanlar belirlenecektir.


ZELLİKLER ve AYRICALIKLAR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.