21 Şubat 2017 Salı

Akü takviyesi yaparken kıvılcım

Etiketler: akuye, devre, kısa, oldu, takvıye, yaparken. Kıvılcım ne kadar çok çıkarsa o kadar akü sağlam denirdi. Akünün etrafında kıvılcım ve alev oluşmasını engelleyin ve sigara içmeyin. Her iki akü de aynı voltaj değerinde olmalıdır ( vb.) Bir başka aküden uzatma.


Akü takviyesi yaparken nelere dikkat etmek gerekir. Arkadaşlar az önce arkadaşım yolda kalmış, beni aradı akü takviye kablosu. Arkadaşlar bana bi arkadaşım söylemişti aklınızda bulunsun takviye yaparken marşa basmadan.


Ancak bu işlemi yaparken bazı kurallara dikkat etmeniz gerekiyor. Aynı zamanda takviye yaparken her iki araçta da gereksiz far, ampul gibi. Diğer (–) ucu boş akünün (–) ucuna bağlarsanız kıvılcım meydana.


AKÜ TAKVİYESİ NASIL YAPILIR? Kişi bakımını kendi yapacak ise aküye sadece “saf su” eklemelidir. Akü araca takılırken veya sökülürken kıvılcım çıkmasını önlemek için mutlaka araç.


Bunu yaparken başka bir aracın aküsünü aracınızın aküsüne paralel bağlamak. Ne yazık ki çoğu sürücü takviye yaparken kabloların akünün kutup başlarına doğru. Tek bir şarj ile 5-8.


Marş aküsü boşalmışsa araç başka bir aküden alınacak akımla çalıştırılabilir. Daha sonra sağlam akünün siyah (-).


Ters kutup bağlama koruması ve kıvılcım önleme teknolojisi ile üstün performans ve aküye kolay bağlantı imkanı. KEZ AKÜ ŞARJI: V. Motosiklet Kullanıcıları genelde yanlarında akü takviye kablosu taşıyacak alana sahip.


Büyükkıran Köyü mevkiinde dün sabah. Aracınız ile diğer araç arasındaki kabloları, bağlantıları yaparken kullanılan sıranın tersi kullanılarak çıkartın. Takviye yaparken Artı Eksileri ters Takarsak ne olur?


Amper farklılıkları eğer takviye yapacak küçük ise araç çalışır. Bağlantıların tamamlanmasından sonra elektrik veren aracın aküsü zayıfsa, o. Sorun aküden kaynaklanıyorsa, otomobili çalıştırmak için takviye işlemi yapılır. Yakın zamanda aynı markanın akü takviye cihazını da alacağım inşallah. Akü den aküye takviye yaparken, kıvılcım çıkma olasılığı vardır.


Sepetteki Son Fiyat. Hem takviye yapılacak akünün hem de takviye yapacak akünün aynı ampersaat olması doğru olandır.


Kablolardan kırmızı olanı artıya, siyah olanı eksiye bağlamanız gerekmektedir. Bu arada çalışan tüm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.