15 Şubat 2017 Çarşamba

Araba giderken neden tekleme yapar

Motor şanzıman. Sıralı sistem araçta motor soğukken gazda tekleme nedenleri aşağıda. LPG sisteminde tekleme gibi bir. Peugeot 4tekleme sorunu ne kadar tutar, bu sorun bize ne kadar harcatır ve en ucuz çözüm hangisidir.


Belirtiler araca göre değişir.

Eğer regülatör ısınmıyor ise araç tekleme yapar. Araçların silkeleme ve tekleme yapmasının nedenleri nelerdir? Yolda giderken kendi kendine gaz kesiyordu.


Keza bahsettiğiniz soruna neden olabilicek bir çok kriter, sensör yada parça var. Bu yazıda araba neden tekler sorusunun cevabını detaylı bir. Ya da volant olsa ilk kalkış anında asıl titremeyi yapar herhalde?


Devir veya hiz farketmeden araba giderken sanki biri tutup birakiyormus gibi bir his.

Araç teklemesi, son derece tanıdık ve alışıldık problemler arasında yer alır. Teklemeye neden olan arızalar nelerdir? Nadirende olsa LPGecu arızası nedeniyle belli devirlerde teklemeye neden. Araç benzinde çalıştığı durumda gaz akışının tamamen kesilmesini sağlayan bir parçanın.


Bu az miktardaki gaz geçişi bile aracın çalışması durumunda ciddi sıkıntılara neden olmaktadır. Araçta tekleme sorunları sık sık meydana gelebilir. Benzin Pompası Neden Arıza Yapar ? Arkadaslar aracınız lpg de tekleme yapıyorsa bilin ki arıza muhakkak. Piston aşağı doğru inerken hava çekişi yapar.


Aracın düzgün bir şekilde çalışmasını sağlayan en önemli sistemlerden bir tanesi de ateşleme sistemidir. Ustalarımız kontrolünü yaparak sorunun neden kaynaklandığını. DEĞERLİ OKURLARIMIZ LÜTFEN MOTOR NEDEN TEKLER. Eğer bu çalışma ayarı, ayarsız olursa araç kendi kendine stop edecektir.


Frene basınca rölanti düşmesi veya yükselmesi olursa da, aracınız fazla yakıt. TDCI aracım var. Sizce neden olabilir benim aklıma Ateşleme sistemi geldi ama geçen.

Benim sorunum araç yolda giderken bazen tekleme yapıyor sanki biri benim yerime frene basıp çekiyor yada gaz pedalına bas-çek şeklinde. Yazılım atıldı ama yinede düzelmedi sebebi nedir yada neden dolayı yapar bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ederim. Belli bi zamandan sonra araç otomatik gaz vermeye başlıyor itekliyor yığılma yapmasın diye işte sıkıntı burda devreye.


Evet abi bunu yolda giderken vitesi boşa aldığımda da yapıyor. Ama vites küçüldükçe tekleme kabusu başloyor. Araba kalkış yaparken tekliyor. Hatta o kadar canımı sıkıyor ki düz giderken debriyaja basıyorum sen de.


Sonuncusunda araba duracak gibi oldu ve bayağı tekledi. Sorun için lpg takan yere gittim.


Bu durumda araçta performans kaybı, tekleme, rölantide bozulmalar ile bilikte duman problemini de beraberinde getirir. Tüm yakıt sistemi parçalarının kontrol. Bugün sabah araç soğukken küçükçekmece rampadan beykente kadar geldim ne tekleme ne titreme nede gaz yemem sorunu olmadı.


Araç üreticisine ve aks tasarımına bağlı olarak değişebilir. Debriyaj silkelemesi - nedir ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.