10 Şubat 2017 Cuma

Araba yolda giderken silkeleme

Sanki karbüratörü pislik dolmuş araba gibi yolda sürekli pır pır pır pır gidiyorum. Düz Yolda Sabit Hızda Silkeleme. Hocam bu konuda sana şöyle yol göstereyim. Arabanızda tekleme sorunu.


Gaz pedalına dokunuşlara verilen silkeleme tepkisi. En azından bir şeyler bilerek giderim :).

Enjektörlerinizin basıncını kontrol ettirin havaların müsait olduğu zaman boş yollarda würth enjektör temizleyicisi. Al Ver Yapıyorsa Çözümü,Araç. Devir veya hiz farketmeden araba giderken sanki biri tutup birakiyormus gibi bir his uyandiriyor. Ozellikle rampada.


Valla bi daha silkeleme konusunda hiçbirşey yazmayacam. Bu titremede birinci viteste ayağımı gaz pedalından çektiğimde araç önce hiç tepki vermiyor.


Ama daha sonra aniden hızlanıyor ve bu esnada. LPG takılı benzinde sıkıntı yok ama gazda araba yükleme yapıp sitop ediyor acaba.


Sorunum : Araç düz yolda asfaltta giderken 70km hızdan itibaren sanki biri arkadan tutup.

Araç üreticisine ve aks tasarımına bağlı olarak değişebilir. Debriyaj silkelemesi - nedir? Fiat Linea yolda giderken hız farketmeksizin motor arızası verip stop ediyor cihaza. Değerlendirme sahibi bu ürünü Otom Oto satıcısından aldı.


Araç uzun yolda 1civarı giderken şanzıman arızası verdi. Araç benzinde çalıştığı durumda gaz akışının tamamen kesilmesini sağlayan bir parçanın adıdır. Gaz kesicinin içerisinde bir valf bulunur ve bu valf bobin. Araçların silkeleme ve tekleme yapmasının nedenleri nelerdir?


Düşük devirlerde seyir halinde giderken orta şeritte aracı sollamaya çıktığınızda araç kesiklik yaparak belli bir zaman sirkeleme yapıyor. Benim sorunum araç yolda giderken bazen tekleme yapıyor sanki biri benim yerime frene basıp çekiyor yada gaz pedalına bas-çek şeklinde. Eğer araç benzinde de tekliyorsa sorun gaz sisteminde değil aracın ateşleme sisteminde olabilir, yani aracın buji buji kablosu ve bobinleri kontrol. Dizel araç silkeleme problemi.


Rot ayarının bozulması genellikle arabayı uzun bir süre kullandıktan. Ayrıca direksiyon simidi yolda giderken sağa veya sola çekiyorsa bu da.


Bu ömür genel olarak elli bin kilometre olarak. Sabahları soğuk havalarda dengesiz çalışıyor. ARABA TEKLİYOR MOTOR SARSINTILI ÇALIŞIYOR. Renault sistemi.


Yolda giderken farkedilmiyor ama rolantide durgunken hissediliyor.

Düz yolda pek olmuyor,ayrıca bunu sürekli de yapmıyor. Tek cümle ile sorun şu arabanın hem lpg hem benzinde rolantisi dalgalanıyor. Geçen haftaya kadar, yolda giderken bir anda silkeleme veya teklemeler. Bu yazıda araba neden tekler sorusunun cevabını detaylı bir şekilde bulacaksınız.


Tork konvertör arızasının başka bir belirtisi, aracınız düz bir yolda giderken zaman. Son aamanlarda ise araba sollamaya çıktığımda gaza yüklenşnce vites. Manuel vites bir araba sürerken kesinlikle yapmaktan kaçınmamız gereken hareket. Direksiyonu iki elinizle tutmanızın her zaman daha iyi bir yol kontrolü.


Alfa romeo tutkunlarının. Dur kalklarda, 1. Siz dediğiniz günden beri benzinde kullanıyorum fakat uzun yolda. LPG de iken ya da benzinde giderken.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.