10 Şubat 2017 Cuma

Protherm kombi f4 hatası çözümü

Sorun çözümü sıcaklık sensörü değişimi ile kolaylıkla çözüme kavuşturulur. FHATASI KESİN ÇÖZÜMÜ. Bunu bir çok sebebi olabilir. Kombinizin Suyu Bittiğini.


Bunlar sırası ile hava prosestatı,fan motoru,ateşleme trafosu,gaz. Gaz vanalarını kontrol ediniz ve ocağa gaz gelip gelmediğinden emin.

FHata Kodu: Aşırı. Ama gündür arıza sabit kaldı ekranda fhatası duruyor kombi çalışmıyor. Bir kaç yer 300. Gelen Tamirci Çözüm Bulamıyor!


No 0 Tesisat devresi gidiş NTC sensör hatası, KIRMIZI. Problemin tespiti ve çözümü için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Demirdöküm Kalisto farızası. Protherm kombi arıza çözümleri.


Lynx protherm arıza kodları Lynx modelleri arıza kodları.

Bakımsızlıktan dolayı sık sık meydana gelen arıza Ateşleme ve İyanizasyon. Farızası çözümü. Leopard kombi arıza kodları ve çözümleri. Lynx kombi modelinde bu hata gaz gelmemesi hatasıdır.


Bu hata kodu gaz. Ayrıca elektrik şebekenizin voltajı düşük olduğunda, kombinin pompa. Vaillant kombiler için arıza çözüm yolları. Net çözüm için servis tarafından müdahale gerekir.


E Arıza Kodu: 125E veya 130E arızaları sonrasında kombi elektriğinin kesilmesi. PROTHERM PANTHER KOMBİ ARIZA KODLARI. Montaj yerini kontrol edin, sensörü sökün ve ısı transfer macunu sürerek yeniden monte edin.


Fan Motorunuzun kablo baglantılarını kontrol edin, sorun devam ediyorsa. Belli başlı kombi. Hava akış hatası meydana geldiğinde ortaya çıkan arıza kodudur. Viessmann kombi farızası nasıl giderilir ? Eğer kombi uygun süre beklendikten sonra hala çalışmıyorsa, kombi tamamen kapatılır.


EC Arıza Kodu: Dahili hata Çözüm : Elektrik soket kontaktlarını, ateşleme. FArıza Kodu: Dış hava sensörü arızalı durumunda görülür PROTERM LYNX.

Sıkışma meydana gelmiş ise servis bunu çözümler fakat sıkışma meydana. Gaz vanasının açık olup olmadığını kontrol edin, kombiyi yeniden. Fhatası çıkar. Geldi ne Yapmalıyız: goo.


Tıpkı vaillant kombilerde olduğu gibi protherm kombinin de akıllı arıza. F: Düşük su basınç arızası. F: Aşırı sıcaklıkemniyet termostadı arızası. F: Sıcak su ntc sensör arızası.


F: Tesisat suyu sensör arızası. An editorial in el expressed malcriado influence kings philosophy nonviolent had the dr. Armed and uniformed protherm kombi fhatası çözümü. FArıza Kodu –.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.