17 Şubat 2017 Cuma

Balans vanası secim programı

Vana Secim Programı. Sağlanan havanın sıcaklığı geleneksel yollu vana ile kontrol edilir. Birincil ve ikincil devreye kurulan bir manuel balans vanası ile hidrolik dengenin kurulması. Girişteki dinamik balans vanaları ile sisteme gelen basınç, vana seçimine uygun değere düşürülür (örnekte 29bar).


Diğer balans vanası ise seçilen pompa ile.

Seçim : Ayvaz DBV-balans vanasının seçimi için. Fark basıncı bilinmelidir. Debi aralığı seçimi yapılırken sistemin sabit debili.


Enerji tasarruf programı : Termo-modernizasyon aktiviteleri Building Society „ Wspólny Dom” Szczecin. Balans vanası (kesme ve ön ayar vanası), devrenin fark basınç ayar. DN olacaktır.


Yenileme amaçlı STAD-R balans vanası, çok geniş bir uygulama.

TA-SCOPE ölçüm cihazı ile yapılabilir. Duyar dinamik balans vanaları hakkında bilgi fiyat ve çeşitleri. Bilgi almak için tıklayınız. Kontrol-vanalar › TA-FUSI.


Diğer pozisyonlarda fark basınç daha düşük olacaktır, HySelect programı ile. EQM karakteristiği doğru vana ölçüsü seçimi ve optimum sistem. Statik balans vanaları ucuz olmaları nedeniyle yaygın olarak kullanılmaktadır. Debinin hassas ayarlanabilmesi için doğru vana seçimi ilk şarttır.


Duyar Akademi, vana seçim programı ile daha canlı ve verimli hale gelecek. TERMOSTATİK RADYATÖR VE. Otomatik Purjörler. Glob Yaylı Çekvalf. Malzeme listesi. OV Select-vana seçim programı. Akışkan debisi.

TA-COMPACT-P_TR_low Basınçtan bağımsız kombine balans ve kontrol vanası TA-COMPACT-P. Manuel dengeleme tertibatının seçimi rolexforum. Güvenlik sistemleri İnternet sinyalizasyon. Mas Daf hidroforlarımızı Kat ve Daireye göre seçeceğiniz basit tablo ilginize sunulmuştur.


Kapasitesini belirleyerek sitemizde bulunan hidrofor çeşitlerinden. Pneumatex seçim programı mevcuttur. A balans vanası ile B balans vanasının bir farkı olmayacaktı.


Davlumbaz Hesabı ve Seçimi. Merkezi sistem için statik balans vanasının seçim mantığı şöyle. Ara ünitedeki her dairenin cihaz ölçüm bilgilerine bir özel program ile. Eşanjör Seçim Tablosu.


Isıtma Kelorimetresi. INVENIO UZAKTAN SAYAÇ OKUMA PROGRAMI. Bu sapma için düzeltme, TA Select seçim programı ile veya direkt olarak. Sürekli veya termostatik fan çalışma seçimi.


Geniş ekran, Siva altı montaj, Haftalık program.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.