1 Şubat 2017 Çarşamba

Çelik pompa

Paslanmaz çelik pompalar bazı kimyasallar ve gıda sektöründe kullanılan pompalardır. Atlantis Markadır. Fabrika hatalarına karşı yıl garantilidir.


Ev Dekorasyonu, Otomobiller ve Motosikletler, Ev ve Bahçe, Aletler için. Henüz Yorum Yazılmamış. Joom mağazasında yemek için paslanmaz çelik pompa için en iyi fiyatlar.

Geniş seçim ve devamlı güncellemeler! SERVİS HİZMETLERİ. POMPA TAMİRİ ve BAKIM. AISI 3kalite paslanmaz çelik pompa ön filtresi. Rondelalı kapak, kayar flanşlı bağlantı.


Manyetik bağlantı ile birlikte 5° C. Pompa dış çapı : 1mm. Pas veya daha yüksek viskoziteler için paslanmaz çelik dişli pompalar.

Referans: Durum: Yeni ürün. Max Su dayanım sıcaklığı derece. Kendinden emişli sessiz pompa. S: Her seri için komple. Taksitli Alışveriş. Paslanmaz Çelik dalgıç pompalar temiz suda çalıştırılmak üzere tasarlanmıştır. Uzun ömürlü ve korozyona dayanıklıdır. Kimyasal ve mekanik olarak aşındırıcı. MPO MARKA KOMPLE PASLANMAZ ÇELİK. HP - 1½" Çıkış Ağzı. AÇIK FANLI (VORTEKS TİP). SS DETAYLI BİLGİ. Diğer marka ve yedek parçalar için bize ulaşın.


Dalgıç, hidrofor, pis su, kademeli ve hidrolik pompaların bakım ve onarımını yapmaktayız. TİP, HP, MOTOR ÇAPI, INCH, DEBİ. WİLO JET-SPS 5-- 1. Bu kompakt dalgıç pompa hafif aşındırıcı sıvılarla kullanılmak içindir ve yağlama yağı olarak zararsız sıvı parafin kullanır.


Adres: Otosansit San.

Germak Mühendislik A. Pratik, güvenilir. Klipsli ("otomatik dispenser" baskısı),değiştirilebilir paslanmaz çelik pompa. POLMOT MOTOR MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LTD.


Konya Organize Sanayi Bölgesinde kurulmuş olup dalgıç motor ve pompa imalatı. Dünyada demir- çelik sektöründe büyük. Domestik pompa çeşitlerimizi, hidrofor grupları, endüstriyel makineler, bağ ve bahçe sulama.


Litres), (kg), (mm), (kg). Tek Yönlü hareketli silindirler ve malzemeleri için el kontrollü tek hızlı pompa. V pompalarda termik. Stok Kodu, : ÇPS-400. Hemen şimdi indirimli fiyatla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.