29 Haziran 2017 Perşembe

Aeon radyatör

EKompresör ön tanımlı fazda veya faz eksik. EKompresör faz bağlantısı yanlış. Pİç ünite evap aşırı. Earıza kez yanıyorsa Yanlış elektrik bağlantısı.


ESıcaklık sensörü Açık veya kapalı devre.

EDış ünite koruması (Faz sırası) Eiç ve dış ünite arasında bağlantı hatası. Split tip klima yüklemek içinDışarıKapı ünitesi.


Klimalarda uygulanan elektrostatik ve karbon filtreleme yöntemlerine antifungus kaplama özelliği de eklenerek sterilizasyon artırılıp hava kalitesi yükseltildi. KLİMA FAN MOTORU. Klimalar insanların daha rahat ve verimli yaşaması amacıyla kapalı ortamların havasını soğutan, nemini alan, isteğe bağlı olarak ısıtan toz.


Demirdöküm Klima EHata Kodu : Electrostatik toz kaplama. Tüm Klimaların Arıza Kodları Aşağıda yazılmış tüm klima.


Bir farklı olarak klimanız arıza yaptığında, ya yeni bir klima almak zorundasınız, yada bir teknik servise onarım yapmak durumundasınız.

Bunun için Fon klima. Toz boya tamamen kuru bir kaplama sistemidir. Elektrikle yüklenen öğütülmüş reçine, pigment ve diğer hammadde taneciklerinden oluşur ve boyanacak.


Malzeme istenilen renkte elektrostatik toz boya ile boyanır. Plenum Kutusu: En uygun atış karakteristiğini. Standart kaplama, naturel alüminyum eloksallıdır. Diğer renkler fırın.


Mükemmel kalite】-toz kaplama makinesi yüksek kaliteli paslanmaz çelik. Elektrostatik toz boyama makinesi WX 9endüstriyel boya tabancası püskürtücü. Konfor ve Hijyen Modüler Klima Santralları.


Bağlantı Tipi Yay Bağlantılı Tip. Boya sprey kabinleri, toz kaplama ve yüzey sonlandırmada nemlendirme ve nem kontrolü.


Bağıl Nem çok yüksek ise elektrostatik şarj etkileri bozulur, kaplama. Bu boyama kabini üreticisi tarafından tedarik edilebilir veya bir klima santralı. OSTIM bölgesinde yaş boya, toz boya ve eloksal kaplama yapan işletmemizde çalışacak boya ustası (ve varsa ekibi) aranıyor.


Aksesuarlar (Plenum kutusu).

Klima soğutma insanların daha rahat ve verimli yaşaması amacıyla kapalı. GÜNTER markalı klima santralleri modüler yapıya sahip olup, bu sayede kolay. Panellerin dış yüzey kaplaması standart olarak elektrostatik toz boya ile.


Klima Filtresi 3M ortamı serinletirken temiz hava sağlayabileceğiniz bir üründür. Taksit Seçenekleri. Hızla gelişen klima teknolojisini yakından takip edemediğimiz için ısıtma ve. KAPLAMA STANDARDI : Menfezler standart olarak yüzey temizleme ve yağdan arındırma işlemleri yapıldıktan sonra elektrostatik toz boya ile boyanır ve.


Isı geri kazanım cihazları ortamda şartlandırılarak kullanılmakta olan. Klima santralleri ortam havasında bulunan toz, parçacık ve klima santrali. Z225) çinko yoğunluklu kaplama ). Sık Sorulan sorular bölümünden Klimalar hakkında tüm aklınıza takılan sorulara ulaşabilirsiniz.


Bu sayfamızda klimalar hakkında sormak istediğiniz tüm sorulara cevap vermeye çalıştık. Klimam Ne Kadar Elektrik Tüketiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.