22 Haziran 2017 Perşembe

Ankara kombi tamir kursu

Hijyenik klima santralinin son hava çıkış noktasında UV lambaları kullanılmaktadır. Hijyenik alanların istenilen nem oranında tutmak için oransal nem kontrol. Covidile nasıl mücadele edeceğinizin kesin bir yolu!


Steril-Aire emitörleri klasik UVC lambalardan kat daha etkin ve etkilidir. Klima Santrallerinde Eurovent Enerji Sınıfı Hesaplama Yöntemi.

Suya ve UV ışınlarına dayanıklı santral üzerine özel bir ısıl işlem ile. Klima Havalandırma Sistemleri Fancoil ISI Geri Kazanım Elektrostatik Filtre.


AA) - Zorlu Center, yüzde 1taze hava ile çalışan klima santrallerinde. UV -C filtreden geçirilerek temizlenir.


Prensibi: Fan tarafından çekilen kirli hava yıkanabilir metal ızgaralı ön filtreden geçer. Bu filtre büyük toz partiküllerini. TAZE HAVA KLİMA SANTRALİ.

PKH Hijyenik Serisi klima santrallerinde kenar profilleri şekilde görüldüğü gibi. LG MULTI V-AHU klima santrali konforlu bir iç ortam yaratmanızı sağlar.


Esnek Hava Kontrol Sistemleri hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın! Daha detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz. MILLENNIUM LINE. QUICKLINE KLİMA SANTRALI GENEL SEÇİM.


SELECTION TABLE. Bu bileşenlerin özellik ve. Soğutma Bataryası. Bulaşıcı Damlacık Çekirdekleri.


UVC lambalar klima santrallerinin içinde mikroorganizmaları öldürmek için kullanılırlar. Kampanyalı ve indirimli. Kzc klima santrallerinde kullanılan filtre çeşitleri, santral yapısı, imalat kriterleri ve ihtiyaca göre belirlenmektedir. Dış ortam klima santrallerinde sızdırmazlığı kontrol edip gerekirse UV.


Technical Details.

Hava temizleme sistemleri klima santrallerine takılarak havada dolaşan bakteri, virüs ve mantar.

Tüm klima santrali ve hücreli aspiratör seçimlerini yapabilir. Seçim, imalat ve yönetim süreçlerini sağlıklı olarak kontrol etmenize olanak sağlar. Klima Sistemleri Seçimi -Klima Sistemleri-Santralı Bilgisi, Klima, Santral, Bilgi,tıp, makina,mühendislik,tesisat.


Hava akış yönünün ve düzeninin seçimi. TEKNOGEN Ahu Selection klima santrali seçim programı ile kolay ve hızlı bir şekilde.


Klima santrali üniteleri ve havalandırma bileşenleri ile sistemleri birbirlerini. Filtre seçimi gerek ortamın gerekse prosesin ihtiyaçlarına en uygun şekilde yapılmaktadır. Kolay seçim, kolay kurulum ve basit bakım ihtiyacı, bizi her geçen gün daha kompakt tasarımlara yöneltti ve bu doğrultuda.


Batarya santralden sökülüp temizlik için dışarıda yüksek basınçlı buhar. Böylelikle yaşam alanına girecek olan hava mikroorganizmalar – virüsler. Split Klima İçi Hava Temizleme Cihazı. Duvar tipi mini split klima cihazları ve benzeri diğer montajı dar olan alanlarda kullanılmak üzere yapılmış.


Alp hijyenik klima santrallerinde kullanılan ultraviole filtre sistemlerinde UV ışınını sağlayan ultraviole lambalar bulunmaktadır. Tüm misafirlerimizin sağlığı bizim için çok değerlidir.


Otelimizde klima santral sistemiz de devreye aldığımız UVC. Merkezi Klima Hijyenik Tasarım MMKS. Ultraviole lambanın su ile. Birimler, sağlık tesisleri.


UV dezenfeksiyon bölümü (isteğe bağlı). Değişken debili ve değişken basınçlı sistemlerde öne. Alp klima santrallerinin seçimi, düşük işletme maliyetleri, verimlilik ve performans ön planda tutularak yapılır. Torba filtrelerin Fsınıfı ile Fsınıfı arasında seçim yapılarak uygulanması mümkündür.


F- Farası sınıfta son filtre olarak rijit. Seçilen klima santralinin tüm teknik özellikleirnin tanımlandığı teknik rapor oluşturulur. Seçim program ile fan, motor, sulu batarya, gazlı batarya, plakalı ısı geri. KLİMA SANTRALLERİ SEÇİM ESASLARI HVAC uygulamalarındaki temel ortam, kuru hava ve su buharının karışımı, Nemli Hava diğer bir değişle atmosferik.


KONDENSER ÜNİTELERİYLE KOMBİNE DAIKIN KLİMA SANTRALLERİ. Küçük, orta ve büyük ölçekli. Hızlı Seçim Tablosu. Taze hava - Daikin hava.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.