28 Haziran 2017 Çarşamba

Smart 300 watt isıtıcı

Litre için uygundur. Smart GRI serisi ısıtıcılar. AKVARYUM ISITICISI 300WATT SMART. Henüz Yorum Yazılmamış. Satıcı: Atakan Petshop. TL ve üzeri alışverişlerde kargo. Mağaza: mamavadisi. Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız. Doğrulama işlemi tamamlanmalıdır! Isıyı sabit bir şekilde derecede tutabiliyordu. Discus beslemeye karar verince yine. Yeni İlan 300W. Tetra HT 3watt ısıtıcı Videolu İlan. Yakınlarda süleyman kayiş tarafından yayınlandı.


Sıcaklık ayarlama düğmesi Su geçirmezlik için çift yalıtım Sıcaklığı görerek ayarlayabilme Güç düğmesi Güçlendirilmiş cam tüp Termostatlı 3litreye kadar. Adınıza Faturalı. Boyu Cm dir Kolay ısı gösterge ayarı vardır. Hassas Otomatik termostatlıdır.


Güç 3W3-4lt akvaryumlar için uygundur. TL Vergiler Hariç: 15. Isıtıcı ve Dereceler. Dengeli su sirkülasyonu ile hassas termostat. Su dışında çalıştırılmaya karşı. TL(%havale indirimi). JBL PROTEMP S 3W ISITICI. SMART 3W ISI AYARLI VE TERMOSTATLI ISITICI. W 5Watt akvaryum ısıtıcı LED dijital sıcaklık kontrol cihazı, dalgıç balık tankı. Chihiros WRGBsu bitki büyümek led ışık APP bluetooth denetleyicisi akıllı. Yüksek teknolojiyle.


RIBAO ÇELİK GÖVDELİ ISITICI 1W. Bora 3Watt düz kablo için fiş. SAR Değeri 10g (Baş). E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Tamamıyla suya batırılmalıdır. Tavsiye edilen akvaryum hacmi: 3litreye kadar. Paco Rabanne Invictus Intense 1ML EDT Erkek Parfüm. Wp solar array, delivers up to 8kW of discharge power - big enough for most households. Takie połączenie wpływa na rozłożoną w czasie absorpcję węglowodanów. Akıllı telefonunuz sizin için çok önemli.


Bizim için de öyle. Vestel Venus, tam olarak bu noktada ortaya çıktı. Size uyum sağlayan, asla yarı yolda bırakmayan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.