6 Temmuz 2017 Perşembe

Akü takviyesi nasıl yapılır

Aküden aküye bağlantı (jump-start) için kullanacağınız akünün aynı amper olmasına dikkat edin. Motoru ve de elektrik harcaması. Arabayı takviye kablosuyla başlatma talimatları.


Akünün etrafında kıvılcım ve alev oluşmasını engelleyin ve sigara içmeyin. Her iki akü de aynı voltaj değerinde.


Akü takviyesi nasıl yapılır

Araçtan araca akü takviyesi yaparken dikkat edileceklerin hepsini bu videoda bulabilirsiniz. Nasıl yapılır kategorisindeki bu yazımızın konusu ” akü takviyesi nasıl yapılır ” olacak.


Aküsü biten araba nasıl çalıştırılır? Akünün tekrar çalışması için yapılabilecek en ideal yöntem, başka bir araçtan akü takviyesi yapmaktır. Akünüz biterse, kesinlikle paniğe kapılmayın. Soğukkanlılığınızı koruyun.


Yolda gidiyorsunuz ve aracınızda bir sorun oluştu. Ne olduğunu kontrol ettiniz ve akünün problemli olduğunu düşünüyorsunuz.


Araçlarda akü ne işe yarar, akü takviyesi nasıl yapılır, hangi araçlarda akü takviye yapılmaz? Resimli anlatım). Akünüzü takviye ile nasıl çalışacağını öğrenebilir, bağlantı kablosu kullanışı ile unutmamanız gereken şeyi sayfamızdan öğrenebilirsiniz.


Marka ve modellere göre farklı amper değerlerinde aküler. Akü neden çabuk biter? En başta kendinize takviye yapacağınız başka bir araç ve akü takviye kablosu temin etmelisiniz.


Akü takviyesi nasıl yapılır

Bulduğunuz aracın. Akünün bittiği ve tamirciye ulaşılamadığı durumlarda akü takviyesi yapabilmek için aracınızda bulunması gereken birkaç ekipman var.


Akü takviyesi nasıl yapılır

Eğer gerekli güvenlik önlemleri alınmazsa akü patlaması veya aracın elektrik aksamlarının bozulması gibi sonuçlarla karşılaşmak mümkün. Bu konuda yapılan en.


Bu işlem için iki araç motor kısımları yan yana olacak şekilde. Otomobilinizin aküsü boşaldığında yapmanız gereken başka bir aracın aküsünden takviye alarak çalıştırmaktır. Ancak bu işlemi. LE İLGİLİ HABERLER.


Bunun için de akü takviye kablosuna ihtiyaç vardır. Tabi bu konuda bilgi sahibi değilseniz ya da uğraşmak istemezseniz ve eğer aracınızın kasko sigortası varsa. Daha sonra sağlam akünün siyah (-).


Bilinçsizce yapılan akü takviyeleri nedeniyle takviye yapılan ve takviye yapan. Sade ve öz olarak anlatacak biri varmı akü takvitesi yapacağız tecrübe yok.


Aracınızda atlama kablolarını. Sırayla liste olarak kısaca yazarsanız sevinirim ve takviye bitince kablolar nasl bir sıra.


Dolayısıyla aracın aküsü bittiğinde başka bir araçtan akü takviyesi yapmak en uygun yöntem olacaktır. Yani Ekstra güç ile sağlanarak yapılan bir işlemdir. Tabiki kontrol edilemeyen güç, güç. Kamyon aküsü, tır aküsü, otobüs aküsü, kepçe aküsü ve diğer akü çeşitleri içerisinde size uygun akü modelini ve özelliklerini.


Aküler arası bağlantı yaparak takviye ile çalıştırmak. Peki, aküden aküye bağlantı nasıl yapılır ? Bu işlemler yapılırken akülere çok yakın durulmaması tavsiye edilir. Keza akü patlamalarından kaynaklanan kazalar mevcuttur.


Aküyü akü şarj cihazı ile şarj.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.