4 Temmuz 2017 Salı

Carrier klima işaretleri

Konvansiyonel ısıtma sistemleri ile büyük hacimli mekanları ısıtmak oldukça zordur. Sanayi, Stadyumlar ve Açık Hava. Daha fazla ayrıntı.


Mira Isıtma Sistemleri iç ve dış alanlar için seramik,radyant,elektrikli,doğal. Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve iç mekan. U tipi ve kompakt radyant ısıtıcı sistemlerimizle iç- dış mekan ısıtma için sizlere çözümler sunuyoruz. Cihazın ısıtma ayarlarını dış hava koşullarına göre değiştirebilirsiniz.


Isıtılacak mekanın konumu rüzgar alıp almadığı, etrafının açık olması, güneş alıp almadığı. Kafe ve Restoran Seramik doğal gaz radyan ısıtma sistemi olan Rialto işletmeler tarafından en çok tercih edilen üründür.


Uygulama Alanları. Isıtıcının kullandığı gaz tipi doğalgazdır. Sigara yasağının gelmesi, cam balkon sistemleri nedeniyle dış mekan doğalgazlı radyant soba üretimi yapılıyor. Bu türler doğalgazlı borulu radyant isıtma.


Endüstriyel ve Ticari tesislerde mekân yüksekliği arttıkça konveksiyonla ısıtma yapmak. Buna karsın radyant ısıtıcılar ise ısı transferinin diğer bir tipi olan “ısınım” yaymak suretiyle. Seramik plakalı radyant ısıtıcılar ( doğalgazlı ), seramik plakalı bahçe, veranda ve teras.


Mira Heating MRT SU U borulu doğalgaz radyant ısıtıcı, çok çeşitli ısıtılması zor. Tümünü Seç ve Mesaj Gönder. Gösterilen sonuç sayısı: 5. En çok incelenene göre sırala, En çok oy alana göre sırala, En yeniye göre sırala, Fiyata göre.


Etiket: dış mekan ısıtma sistemleri. HVLS Fan Türkiye Satış. DOĞALGAZLI ISITICILAR. Sipariş verin, kapınıza gelsin! Doğalgaz tesisatı. P W PELET İÇ MEKAN ISITICI FANLI. Yüzlerce endüstriyel tesisin doğalgaz dönüşümü işini yapmış yine yüzlerce fabrikasının radyant ısıtma sistemlerinin anahtar teslim kurulumu gerçekleştirmiştir. Açık alan ısıtma sistemlerinde çoğunlukla seramik radyant ısıtıcılar ön plana çıkmaktadır.


Carrier klima işaretleri

MAKTEK Radyant ısıtıcı, güneşin dünyayı ısıtma yöntemine benzer bir ısıtma. Schwank seramik ışınımlı ısıtıcılar ve tüplü radyant ısıtıcıları, çeşitli uygulamalarda kullanılabilir. Radyant ısıtıcılar ve doğalgazlı ısıtma sistemlerinde lider Mira Isı Sistemleri olarak yılı aşkın tecrübemizle açık alan ve dış mekan radyant ısıtma. Seçkin mekanlara değer katmak için özenle tasarladı.


Bu ürün Kış aylarında bile açık havada keyifli ısıtma için tasarlandı. Dış mekanlar için özel bir ısıtıcı. Avrupa Misting açık alan ısıtma sistemleri ve dış mekan ısıtıcıları, dayanıklılık göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır ve çeşitli hava koşullarına dayanabilir.


Carrier klima işaretleri

Fakat aynı dış sıcaklıkta hava bulutlu ve rüzgarlıysa algılanan sıcaklık -10OC olabilir. En yaygın ısıtma yağı şekli, gaz yağıdır, iç mekan yakıtlı bir kazan ve. Tavsiye edilen emniyet mesafeleri, PANERA kontrolünde mekanın ihtiyaç ve konumuna göre değişebilir.


Carrier klima işaretleri

Kumanda panosu, ısıtıcı gövdesi ve ısı kalkanıyla. Bu sistem, mekanı daha boyutlu ve işlevsel kullanmanıza olanak tanır.


Yaşam kalitenizi arttıran sulu alttan ısıtma sistemleri farklı türlerdeki vanalara çok kolay bir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.