6 Temmuz 2017 Perşembe

Eskişehir profilo servis

Hava ile soğutmalı motoru, su ile soğutmalı motordan ayıran en önemli özellik. Bu sebeple radyatör aracın çok önemli bir parçası olarak sayılmaktadır.


Böylece daha serin olan su ısıtılarak, büyük döngü sayesinde, motor yağı soğutuluyor. Jeneratörler Ana Parçadan. Soğutma Sistemi. A ) Su pompası içerisinde.

B ) Radyatör içinde. Motorda termostat nerede bulunur? C ) Radyatörün altında. D ) Silindir kapağı çıkışında. Parçalar üzerinde aşın genleşmeler meydana gelir ve hareketli parçalar. Frenleme sırasında fren pedalı yeterince sertleşmiyorsa sebebi nedir ? Aşağıdakilerden hangisi su ile soğutmalı motorda soğutma sistemi parçasıdır ? Hiç bir soğutma sistemi bulunmazsa yanan yakıttan açığa çıkan ısıdan parçalar erir.


B) Araç içi nem oranının ayarlanması.

Kontak anahtarının görevi nedir ? Bir su soğutmalı sistem temel olarak her bir motor parçası üzerinden soğutma suyunu. Su ile soğutmalı motorlarda, soğutma sistemi parçası aşağıdakilerden hangisidir?


Termostatın arızalanması veya tıkanması, motorda hararete neden olabilir. Su pompasının görevi, soğutma sıvısına motordaki ısı alışverişi için gereken çevrimi yaptırmaktır. Hava soğutmalı motoru, su soğutmalı motordan ayıran özelliklerden biri.


Düz yolda belli bir hızdan sonra araçta titreşimler oluşursa muhtemel arıza nedir ? Bundan dolayıdır ki içten yanmalı motorlarda soğutma sistemi büyük önem kazanır. Radyatör Hortumları: Radyatörle motor arasında su irtibatını sağlarlar. Otomatik fanda fan müşürü denilen iki parça vardır. Hayali İhracat Nedir ? Kayıt için Gerekli Evraklar Nelerdir ? Araba motorlarında kullanılır kapalı (kapalı) sıvı soğutma sistemi zorla dolaşım.


Radyatörün ana parçaları giriş ve çıkış toplayıcıların yanı sıra çekirdek (soğutma ızgarası). EDlzGSH5Aks nedir ? PARÇALARI : Radyatör, Vantilatör,Devir daim ( su ) pompası,Termostat,Hararet ( ısı). Sonuç olarak hava soğutma teknolojisi bir üretim tercihidir ve bu sistem özellikle kuzey.


SOĞUTMA SİSTEMİ. Sıvı soğutmalı motorlarda, soğutucu sıvısı (antifriz ve su karışımı) Şekil 1.

Hangisi direksiyon sisteminin parçası değildir? Fren Merkez Pompasının görevi nedir ? Radyatör, motor bölmesine takılı bir arabanın bir parçasıdır.


Su soğutma kadar verimli bir sistem olmadığı için güç kaybına ve. Bunun için her otomobil üreticisinin mühendisleri bir soğutma sistemi geliştirir ve kurar. Başlatılan içten yanmalı motor, su pompasının pervanesini döndürür.


Araba otoyolda sürüyorsa, antifrizi doğal olarak soğutmak için yeterli hava akışı. Termometreye benzeyen bu ibre kırmızı ise “ motorda hararet var” demektir. Bunlar soğutmayı sağlayacak parçalardır. Bazı motor parçaları ise yağ pompasının bastığı basınçlı yağla yağlanır.


Asidik ürünleri toplar ve çamurun oluşmasına neden olur. Segmanlar piston üzerindeki yuvalarına takılır. Kapalı devre basınçsız sıvılı soğutma sistemi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.