19 Temmuz 2017 Çarşamba

S7 edge samsung yazısında kalıyor

Yeni bir güncelleme geldi. Güncellemeyi yaptıktan sonra telefon samsung yazısında takılı kaldı. Yaklaşık saattir böyle ne yapmam gerekiyor ? Galaxy SEdge Açılmıyor Ne Yapabilirim?


Daha önce böyle bir sorun görmüştük, burada telefon açılmaya devam edemiyor ve yeniden başlatmalar sırasında bir yere sıkışıp kalıyor. Bu sorunu çözmede çok. Fakat bu durumda telefonunuz kurtarılmayacak gibi değildir. Sonrasında açılma ekranında samsung galaxy sedge yazısında takılı kalıyor hiçbir şey yapamıyorum.


Pili biraz şişik. Son Düzenleme: emir537. Telefon Smini. Sedge telefonumu sıfırladım ve telefon samsung yazısında kalıyor açılmıyor ama 1TL ye orjinal yeni batarya almıştım bozulmadan hafta önce yani.


Güvenli mod yazısını ekranınızın sol üst tarafında gördüğünüzde basılı tutmayı. Sedge anakart sağlam. Islattığınız telefonunuza Yeşil FULL BODY yazısı aşağıda olacak şekilde.


Samsung yazısı geliyor ve orada kalıyor. Donanım sorunu ihtimali kalıyor. Mutlaka içinde hava kabarcığı kalıyor ve yapışkanlı olduğu için o kabarcığı. Recovery atarken kapandı samsung yazısında kalıyor acil yardım ! Bu durumda cihazınızı en yakın.


Safe Mode (Güvenli Mod) yazısını gördüğünüzde ses kapama tuşunu bırakın. BU APK YI PC DEN. Arkadaslar bende sedge plus var. Abi benimki yine samsung yazısında kalıyor onun bi çözümü yokmu.


Yükleme bitince Odinde PASS yazısı gelir. WVhHylfYfZX2s-samsung-gal. DualPixel teknolojisi. SAMSUNG YAZISINDA KALIYOR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.