1 Aralık 2017 Cuma

Demirdöküm hermetik şofben f4 arızası çözümü

Demirdöküm Compact Şofben FArızası neden yaşanır ve nasıl çözümlenir? Ve şofbenim farızası veriyor. Eve demirdöküm servisi çağırdım. Dış beyaz kapağı önce soktu.


Sonra içerdeki kapagida söktü sofben içersen suyu açınca çit çit. Bir hata anında cihaz otomatik olarak kendini devre dışı bırakarak, meydana gelen arızanın sebebini kod ile LCD ekranda bildirir. F F F, F. FArıza Kodu : Cihazın Alev Almasın Da Arıza Yaşandığını Gösteren Hata.


DEMİRDÖKÜM SERVİSİ. Hermetik modellerde ise baca fanının sargılarında zamanla kısa devreler. Biz de müşterilerimiz için Termodinamik kombi arıza kodları ile ilgili bir yazı hazırladık.


Bu durumda cihazın resetlenerek bir süre sonra tekrar çalıştırılması çözüm olabilir. Eğer sorun hala. Bu soruna kullanıcı olarak müdahalede bulunamazsınız. Hermetik kombilerde kombi devreye girdiğinde elektronik anakart hava akışını hissetmezse.


Arızanın çözümü için servisi arayın. Duvar tipi gazlı şofben cihazı Isıl gücü 19. Kolay gelsin abi demirdöküm hermetik şofben var abi farızası yazıyor kimi ateşleme diyo kim su pompası diyor bu ne arızası abi kimseye güvenemiyorum artık.


Hadi bakalım kombi işine. Confeo Dijital tArıza Kodu: Cihaz da çok fazla ısı meydana gelmiş ve kombi. Belirli bir süre sonunda kombi düzelmiyor ise cihaz da aşırı ısı termostat sorunu olabilir. HERMETİK DOĞALGAZLI ŞOFBEN SERVİS EĞİTİM NOTLARI SERVİS EĞİTİM.


SIK SORULAN SORULAR- KOMBİ DemirDöküm kombi ürün gamında tip. FİHRİST Dewpoint Dewpoint değeri düşük Ftrafo termik arızası Trafo bobin. Fhatası lynx kombi modelinde bu hata gaz gelmemesi hatasıdır.


FHatası Çözüm : Bu. Bu konuya, aşağıda size önereceğimiz adımları izleyerek çözüm bulabilirsiniz. Birçok sebep olma ihtimalini taşına demirdöküm kombi fsorunu için sebepleri. LCD ekranda Farızası Gaz gelmiyor Gaz beslemesinin açık olup olmadığını kontrol ediniz.


SaveTheAlbum› Baymak BhHermetik Şofben Arızası Nedir? Hangi kombiyi almalıyım demirdöküm nitromix kombi nasıl bir kombidir kombitamircisi. Kombinizin Sorunu nedir? Protherm Şofben F4.


Baymak Hermetik Şohben Elektronik Kart Arızası Tamiri!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.