1 Aralık 2017 Cuma

Doğalgaz proje çizimi bedeli

Havuz Nem Alma Cihazı. HER HAVUZ IÇIN DOGRU NEM ALMA CIHAZI Bir oda yada verenda tarafından kapatılmış havuz, havadaki bağıl nemin yüksek. Yüzme havuzları, saunalar, sağlık merkezleri nem alma cihazları. IceAir nem alma cihazları kapalı ortamdaki rutubet kokusunu giderir.


Nemalma cihazlarıda bulundukları ortamdaki havayı vakumlar. Bu ilanı arkadaşlarınla paylaş, "kAPALI HAVUZ NEM ALMA CİHAZI ". Yakınlarda Orhan Demirci tarafından yayınlandı. SA İnşaat Elektrik San.


Kapalı yüzme havuzları, kurutma prosesleri ve nem alma ihtiyacı duyulan özel. Cihaz paket halde ve elektrik kumanda panosu üzerinde teslim edilmektedir. Profiller, santral içi basınç kayıplarını en düşük seviyeye indirmek ve cihaz içinde oluşabilecek kirliliğe engel olmak amacı.


Made in Germany HAVUZ TIPI NEM ALMA CIHAZI DS 60. Yüksek nem oranı ve yoğunlaşma olan alanlarda. Condair DP-W serisi, oda içi bir duvara monte nem alma cihazıdır. Kapalı bir havuzda, havuzdan çıkan sıcak su buharlaşır ve yavaş yavaş havayı nemle doyurur.


Nem alma cihazı olmaksızın, atmosfer boğucu ve oda ve. Plastik kasa ve anodize metal.


Doğalgaz proje çizimi bedeli

Paket tip nem alma cihazları temel anlamda, emiş fanı, ısı geri kazanım hücresi, bağımsız bir DX devresi hücreleri. Sayısal higrometre ile mekanda istenen nem oranı cihaz üzerinden.


Dış hava sıcaklığı, mahal sıcaklığı ve mahal nemi gibi birçok. Bu prensipte cihaz farklı modda çalışır. Genel Özellikler. Yaz ve Kış ayları boyunca cihaz, bünyesindeki mikroprosesör ayarlanan program dâhilinde nem alma işlemini gerçekleştirir.


Klima santrali sistemi kullanıldığında. Seçimi Daraltın. Siteye anket eklensin mi? Dijital Kontol Paneli. Korozyona Karşı Özel Serpantin. Cihaz üzerindeki damperler iç ve dış mekan ısı farkına göre taze hava ve egzoz miktarını ayarlamaktadır. EvaparatörKondenser. EDH serisi havuz nem alma cihazlarında, epoksi kaplamalı alüminyum çapraz akışlı plakalı ısı geri kazanım eşanjörü kullanılmaktadır. Kampanyalı ve indirimli.


Bu nemi uygun değerlerde tutmak için nem alma cihazları kullanılır. Kapalı havuzlarda havuz suyunun ısınmasından dolayı ortam nemi çok yüksek olur. Monitör Tuşlu Aksiyon Fanlı Plakalı Eşanjörlü Vidalı Kompresörlü Piston Kompresörlü Scroll Kompresörlü R410A R407C.


Yüksek performanslı, düşük maliyetli yer tipi nem alma cihazıdır. Mikroişlemcili tam otomasyon ile cihaz çalışma modu ve taze hava ihtiyacı dış hava ve iç havanın mutlak nem değerine göre otomatik olarak. Kingpost Nem Alma Cihazı.


Nem oranının hassas ve ke sin kontrolü, - R410A.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.