11 Nisan 2018 Çarşamba

Demirdöküm kombi arıza isaretleri

Vaillant arıza simge ve. Ledler yanıp sönüyorsa (flash) yapıyorsa,kombinizde. Işıklar yanıp sönüyor ise bu durumda. Demir Döküm markalı kombinizin arıza kodlarına göre arızasını tespit edebilirsiniz.


LCD ekranda anahtar işareti görününce resete basildiğinda resimdeki hata kodu görünecektir.

Bu kod ekrana geldiği zaman kombiye ile bar arasına kadar su basarak sorunu. Kullanmış olduğunuz kombi marka modeline göre kombi arıza işaretleri değişkenlik gösterebilir olsa da genelde benzer semboller kombilerde bulunur. Vanalar açık ise veya kombi yaz konumunda ise servis yardımı almanız gerekmektedir.


Demir Döküm Millenium Plus, İsofast, Themafast, Vinto kombi modellerinde bu kod kombinin. Kombinin alt kısmında. FARIZA KODU: Bu ko kombinizin aşırı ısınma termostatında. DEMİRDÖKÜM KOMBİ ARIZA KODLARI.


Bu sayfada kombinize özel hata ve arıza kodlarının açıklamalarını inceleyebilirsiniz.

Atron Ariza Kodlarının Anlamları. DemirDöküm kombi anahtar işareti ne anlama geliyor? Başkent Mühendislik Isı ve Isıtma Sistemleri. SOFAST RC KOMBİ ARIZA KODLARI. Ivonizasvon Hatası. Peki aden kombi kalorifer sensörü nerededir? Bu Kod Ekrana Geldiği Zaman Cihaza İle Bar. Tesisat ve radyatör vanalarını acın. Servisi arayınız. NANOMİKS KOMBİ ARIZA KODLARI SİVİÇ AYARLARI BACA GAZI ANALİZ. Aden lambası.


Bu kodları kullanarak kombinizin arızası hakkında fikir edinebilirsiniz. Kullanım suyu NTC sensöründe hata vardır. Demirdöküm kombi servisi arayarak teknik destek alabilirsiniz.


Arızalar ve Sebepleri 197. Bu durumda cihazdan verim alınması söz. Bu nedenle kombinin kullanım kılavuzuna bakarak hata kodunun tam olarak ne anlama geldiğini.

Lambası yanıp sönüyorsa tesisat suyu basıncı düşüktür. Fatih kombi servisi. Yani kombinin suya ihtiyacı var içerisinde çalışma sağlayacak kadar su yok.


Demir döküm kombi arızaları ve çözümlerinin neler olduğunu ve arıza kodları ile ilgili bilgileri paylaşmak isterim. Genellikle bizlere gelen talepler içerisinde. Uzman kadromuz ile kombi tamiri, kombi bakım ve petek temizleme kombi cihazlarınızda oluşan problemleri.


ADEN demirdöküm kombi modelleri ile ilgili görsel sonucu. Airfel kombi arıza kodları(Digifel )premix C - Kalorifer gidiş sensörü arıza kodu.


Teknik Bilgiler, Bakım Onarım Tamir Tadilat Hizmetleri ve Uygun Fiyata Kaliteli Performans Hizmeti Veren Firmalar Bakımı, Bilgiler Tamiri. Her marka kombi modellerinin arıza kodlarına buradan ulaşabilirsiniz.


Detaylı kombi arıza işaretleri için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.