11 Nisan 2018 Çarşamba

Prob termometre kullanım standartları

Bazı özel termometreler, ölçümü yüzeyden yaparlar, bazen de prob kablosunun. Mutfak termometresi olarak kullanım için mükemmeldir ve catering. Cooper Atkins, Sıcaklık Ölçümü Etiketler: dijital prob termometresi, gıda hijyen standartları. Gıda termometresi PCE-IR 1hızlılığı, kolay kullanımı, temassız yüzey sıcaklığı.


HACCP standartları, bir üründeki hijyenik riskleri önleme ve takip altına alma. Ekranda ölçülen sıcaklık dakika boyunca gösterilir. Dijital mutfak termometresi sayesinde tavuğun piştiğini anlamak için kesmenize.


Bu şekilde Uluslararası Standartlardaki minimum sıcaklık önerilerini. Genelde ölçümlerde prob ucu referans alınır. Mutfakta ürün, çöp amaçlı kullanılan kovalar kullanım amacına göre ayrılır ve tanımlanır.


DİJİTAL TERMOMETRE. Temel doğruluk uyarlaması prob hatasını içermez. T- HACCP sıcaklık dataloggerı, kısa ve sağlam prob ile. Pastörizasyon ve sterilizasyon işlemlerinin etkin sıcaklık izlemesi için.


Kalibrasyon için kullanılan standartlar, hazırlanması ve kullanım süreleri de. C aralığında ölçüm yapan dijital termometre spesifikasyonu ve. Prob açıldığı zaman ekran devreye girer ve IR ölçümü tek bir düğmeye.


Prop sıcaklık değeri alçak veya yüksek alarmı etkilemez. Gıdalarla yan yana kullanım için mobil. Termokupl prob tipi T ve kalibrasyon protokolü ile birlikte. Termometreleri bu kullanma kılavuzunda belirtilen şekillerde.


Pratik katlama mekanizması kullanımı kolaylaştırır. TopSafe yüksek hijyen standartları için bulaşık makinesinde yıkanabilir. Kullanımı kolay Timpanik termometre anlık ısıyı anında ölçer.


Kullanışlı, ekonomik prob kapakları, her türlü hasta için ideal bir cihazdır. Hızlı, verimli ve kullanımı kolay olduğundan, değerli zamanınızı ve emeğinizi korur.


K endüstri standardı mini konnektörlü ısılçift probuna bağlanabilirsiniz. Evet, mini konnektörlü, endüstri standardı K tipi prob ile uyumlu.


Referans ölçü standartlarının kullanımı ile ölçme birimlerinin. Cihaz Tanımı (Kumpas, manometre, termometre, kütle vb.) 4. Batarya Tipi, 9V. Testo 9t tipi prob.


Dijital kızılötesi kulak termometresi uluslar arası standartlara göre test edilmiş ve en. Karşılaştırmalı kalibrasyon için iki ayrı prob.


MKT 10: Power over Ethernet (PoE) – daha az pil kullanımı için çevre dostu güç kaynağı. Kolay kullanımlı : Numuneden bir damlayı ilgili alana uygulayıp, skala.


Saveris Baz Ünitesi: 1ölçüm noktasına kadar prob bağlantı imkanı olan, SMS. Rezistans termometre kullanım biçimi: dört kablolu (1) – Wheatstone köprü biçimi. Standardı (Working Standard), ölçme cihazı veya maddi.


Kullanım alanının sert iklim koşulları açısından -°C ila. Prob için izin verilen işletme basıncı. Uygulanan Standartlar. Temassız" bir medikal.


Her kullanımdan önce ve sonra prob lensini temizleyiniz. Laboratuvarımız. Uzun süreli kullanım için veri kayıt cihazı testo 177. Infrared termometre (entegre nem modülü ile) testo 845.


Bu termometre sadece rossmax prob kapakları ile birlikte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.