7 Ağustos 2018 Salı

Flatör şamandira

Flatör şamandira

Tıkla, en ucuz flatör şamandıra seçenekleri ayağına. TLfiyat varDetaylar. Suyun seviyesi belirli bir miktara geldiğinde bu siste ile. Sepetinizde ürün var). ALIŞVERİŞİ TAMAMLA. E-posta adresinizi ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. Kapına kadar gönderilsin. Hemen Sipariş Ver! Toplam yorum yapıldı. Su depoları için ( flatör ) şamandıra " inç. Yorumunuz icelendikten. Uzun süre kullanabilirsiniz.


Sipariş verilen fakat yoğunluktan ötürü mevcut olmayan stoklarımızın durumunda ise. Memeliler, Kaş, Sari hakkında daha. Flatör şamandıra. Oranı : %İndirim. Fiyat : ₺2400(KDV Dahil). Kredi Kartı ile Tek Çekim : 99. Havale ile İndirimli. FLATÖR ( ŞAMANDIRA ). KAHVECİ KAZANLARINA TAKILMAK ÜZERE DİZAYN EDİLMİŞ, OTOMATİK SU SEVİYE GÖSTERGESİ VE SU TAKVİYE TERTİBATIDIR. Mekanik flatörlü seviye şalteri, tank şamandırası, Seviye Tank Şamandıraları.


Flatör şamandira

Sosyal Medyada Paylaşın. AddThis Sharing Buttons. Visam gomme rezervuar flatöru orjinal GarantiliVisam gomme rezervuar yıllık tecrubemizle, Gömme rezervuar garantili tamir hizmeti vermektedir.


Kategori, : Conta Çeşitleri. Super Yapi Urunleri Ltd. Stok Kodu, : VİT45K. Ankara Ruzgarli Hamit Kaplan sokaktaki magazada sihhi tesisat, pompa, hidrofor. MIKS BATARYALAR. Bağlantı seçenekleri. Kablo uzunluğu m. Sıvı seviye flatörü dış kapağı antişok özellikli polypropylen malzeme ile üretilmiştir ve yüksek ortam sıcaklıklarına dayanıklıdır. Alınacaklar listesine eklendiAlınacaklar listesinden kaldırıldı 0. Karşılaştırma listesine ekle.


Flatör şamandira

Cork plastik flatör LED ışık şamandıra yanıp sönen – Cazip fiyatlı Çin menşeli ürünler. Bu ürüne henüz yorum yapılmadı. RÜN TÜRKİYEDE ÜRETİLMİŞ OLUP KUTUSUYLA KARGOYA VERİLECEKTİR.


Vurgun Evo Sarıkanat Lüfer Yemli Şamandırası Sarıkanat Şamandıra Takımları Dikkat: Ürün görseli temsilidir. Peşin fiyatına taksit ve ücretsiz kargo fırsatı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.