7 Ağustos 2018 Salı

Megane 2 airbag lambası sondurme

Megan dinamik airbag lambasi ni söndürme kesin çözüm. Megane aracımda airbag ve service lambası yanmakta. OTO BEYİN SERVİSİ. Otomotiv Sektörünün Öncüsü - Elektrik Elektronik.


Etiket: megane airbag lambası söndürme. MEGANE, AIRBAG ARIZA, airbag tamiri. Hava yastığı arıza. Bugünkü videomuzda aracımızın arızalı olan airbag zembereğini değiştirdik.


Renault megane aracın. Yolda giderken servis lambası ve airbag lambası aynı anda yanıp. Kasıtlı Olarak Sökülmüş Olabilir. Gösterge Devrelerinde Sorun Olabilir.


Motor arıza lambası sarı yanıyor ve motor arıza lambası söndürme. AİRBAG flaşörü sargısından kaynaklanıyor olabilir oto. Megane dizel airbag patlak yenisi takınca direk sonermi. Ağır yaralanma tehlikesi vardır.


Söndürmek istediğiniz sis lambasına ait. Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kotu_adam Tarih: Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar. Airbag kontrol ettiriniz». Dün servise gittim arıza.


Hatta yarı kontak yaptığımız anda tüm ışıklarla beraber AirBag lambası da yanar. Ancak kısa bir süre sonra diğer ışıklar gibi AirBag ışığı da söner. Bazı durumlarda. Bu sensörlerin koltuk altında olması lazım,büyük ihtimal kabloları yerinden oynamıştır.


BECERİ TV reset airbag elm3diagnostic elm 3airbag arızası, airbag arıza ışığı. Arıza ve Servis Işığı. Bursa airbag tamiri çıkma orijinal airbag hertürlü aracinizin airbag tamiri orj. Hiç bir deforme yok ama arıza ışığı yanıyor araç megane 2. DİREKSİYON BAKALİTİ Megane airbag lambası yanıyor.


Daha önce forumlardan. Dİreksiyon Nasıl Sökülür? Pejo 3aracımda airbag lambası sürekli yanmaya başladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.