9 Ocak 2019 Çarşamba

Çağrı merkezi script örnekleri

RÜN ADI, STOK KODU, FİYAT ( Euro ), PAKET, AĞIRLIK ( kg ), HACİM ( m³ ), YEDEK PARÇA. OK KALİTELİ ENDÜSTRİYEL KROMDAN ÖZEL VİDALI REZİSTANSLARI İLE MÜKEMMEL BİR SAUNA SOBASI. Küçük ve modern saunalar için ideal ve dijital kontrol paneli mevcuttur. Seçtiğiniz kriterlere göre toplam adet ürün bulundu.


Ortamda bulunan. Sauna Sobası ve Kontrol Paneli. Masaüstü Versiyon. Sitemizde bulunan tüm içerik ve görseller tarafımıza ait olup kendi çekimlerimizdir.


Softy sauna sobası sütun gibi tasarlanmış şık bir elektrikli ısıtıcıdır. Softy muazzam buhar özelliği ve modern tasarımı bir araya getiriyor. MİSA MARKA SAUNA SOBASI KAMPANYA MİSA SAUNA SOBALARI ŞOK. Buhar Odası Malzemeleri.


Ev için sauna sobası modelleri bulunduran Arlino markası arl sauna soba modelleri evler için en uygun sauna sobası gücüne sahiptir. Genellikle kw,kw. Ulusal Rezistans firması olarak sauna da kullanacağınız, genellikle ile derece sıcaklığa sahip alanların oluşturulması için ısıtıcılarınızı. Sepete Ekle Detaylar Favorilerime Ekle.


Isıtıcı Gücü : kW-9-m³. Ticari saunalar Için Uygundur. Tasarruflu Eşsiz Bir Tasarıma sahiptir. Hortum bağlantısı ve infüzyon huni. HARVIA sauna sobası, kw. Her marka sauna ısıtıcısına uygun kg ağırlıkta volkanik sauna ısıtıcı taşı. Narvi sauna ısıtıcı taşlar çok dayanıklı olan standart taşlardır ve büyük bir buhar verirler. Tylö Soba Tasları, ısıtma elemanları ile sauna odası arasında mükemmel ısı iletimi sağlar.


Mineral yapıları ısıyı uzun süre içlerinde muhafaza eder. Aluminyum-çinko ve paslanmaz çelikten üretilmiştir. Korozyona karşı yüksek dayanımlı, ekonomik ve pratiktir.


Çağrı merkezi script örnekleri

Apaydin Rezistans bölgesinde rezistans üretimi yapan ilk firma olmanın vermiş olduğu sorumluluk ve bilinçle kaliteyi misyon edinerek yola çıkmıştır. SCA serisi sobalar, paslanmaz çelikten mamul. Taş kapasitesi: kg.


Kumanda ve taş fiyata dahildir. Ahşap korkuluklu ve üzerinden kumandalı. Tylö Sense Commercial sauna sobası ayrı kumanda paneli ile çalışır ve soba ile birlikte sevk edilir. Evlerde, Otellerde, Tatil köylerinde ve spor merkezlerinde kullanılmak üzere yer tipi ve duvar tipi olarak, ısıtacağı hacim ölçülerine göre, muhtelif.


Kw modelleri ile içten kumandalı yıl garantili. Uygun bir ocak olmadan sauna asla işini yapmaz. Geçmişte, doğru sıcaklığı üretmek için yalnızca odun sobaları kullanılmıştır. Kullanılacak sobada kalitesi yüksek ithal soba markaları tercih edilmedir.


Soba kalitesinin yüksek olması saunadan alacağınız verimi arttıracak ve size en kısa. Antalya Ulusal Spa firması rezistans spa tasarımı yapmaktayız. Bu soba yumuşak buhar verir.


Sabit termostat ile sıcaklığı istenilen düzeyde tutar. Sıcaklık ayarı ve ısıtma. Dahili veya dışarıdan kumandalı modelleri ile aya varan vade imkanıyla sitemizden satın alabilirsiniz.


Geleneksel Fin hamamları olan saunalar, yüksek sıcaklık seviyelerinde tutulan, kullanım konforu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.