9 Ocak 2019 Çarşamba

Çift yönlü dijital klima nedir

Oldukça kaliteli klimalar üreten Arçelik klima kumandasında sıcaklık ve soğukluk ayarı nasıl yapılır henüz bilmiyorsanız, bu yazıda mümkün en. SPLİT KLİMA UZAKTAN KUMANDASI. En konforlu sıcaklık ayarını korur ve enerji tasarrufu. Havalandırma modunda sıcaklık ayarı ve modu kullanılamaz.


Diğer işletme modlarında fan devri ayarla - nabilir.

Sıcaklık ayarı değiştiğinde sistem hemen çalışmiyor. Kurulumu yanlış yapılan bir klima yangın çıkmasına, elektrik çarpma- larına.


Normal olarak ISITMA modunda asgari sıcaklık ayarı 16°C dir. Ancak, yalnızca. Vaillant klimada ısıtma ayarı yerinde soğutma ayarı seçilirse yanlış ayar nedeni ile de.


Klimanızın Soğuk ve Sıcak Ayarı Nasıl Yapılır? Fan hız ayarını cihaz. AUTO modunda fan hızı ayarı yapılamamaktadır.

Kullanma Kılavuzu. Buna göre bir ısıtma derecesi. Klimalar, yetkili yeniden kullanım, geri dönü üm ve iyile tirme tesislerinde i lenmemeli ve belediyenin çöp sisteminde imha edilmemelidir.


Lütfen daha ayrıntılı bilgi. KAPATMA ZAMANLAYICI ayarlandığında klima, uyurken için aşırı soğutmayı (ısıtmayı) önlemek üzere sıcaklık ayarını otomatik olarak.


Duyduğuma göre kışlık ayarının yapılması gerekiyormuş. Bunu nasıl yapacağım? KLİMANIN KUMANDASINDAN GÜNEŞ İŞARETİNE GETİRECEKSİN SICAKLIK.


Klima ısı derecesini ayarladınız mı? Uzaktan kumanda askısının klima yan duvarına monte. Uyku ayarı fonksiyon tuşu: Klimayı soğutma.


Yaz mevsiminde soğuk, kış mevsiminde sıcak ayarı nasıl yapılır? Biliyorsunuz ki klimaları genel olarak soğutma işlevi görmeleri için alarak kullanırız ama bunun. KULLANIM KILAVUZU. Genişletmek için.


OLEFINI ECO Hava perdesi “MANUEL” konumda çalışırken “MODE” düğmesine bir defa basarak fan hızı seçiminden ısıtıcı. Bu nedenle klima kış ayarları yapılırken konfor ısısı dikkate alınarak yapılmalıdır.

Konfor şartlarına uygun olarak ayarlanan klimalar hem daha. C düğmesine basarak C sembolünü görüntülerseniz sıcaklık ayarı gece ayarına getirilir.


Fakat eğer bu ayarları olması gerekin çok altında. Klimadan gelen soğuk veya sıcak havaya. Yalnız fan işletimi için sıcaklık ayarı mümkün değildir.


Her iki son konumda klima sürekli maksimum soğutma veya ısıtma gücüyle çalışır. Bir sıcaklık ayarı gerçekleşmez. Senkronizasyon: AUTO tuşuna saniye. Sağ ve sol sıcaklık ekranı.


DUAL" fonksiyonu. Otomatik resirkülasyon” fonksiyonu. Sigma klimalar bu süreyi bekleme modunda geçirir. Böylece yaz ya da.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.