13 Mart 2019 Çarşamba

Daikin kombi arıza kodları

Arızanın çözümü için. Kalorifer giriş sıcaklığı çıkış sıcaklığından yüksek ise bu arıza kodu belirir. Kullanıcının Voltaj Düzenleyici. A0: İç Ünite Emniyet Elemanları Hatası.


Daikin kombi arıza kodları

Kalorifer tesisatındaki suyun azaldığını yani muhtemelen barın altını gösterdiğini belirtir. Arama: Call Now Button ŞİLE VAİLLANT KOMBİ SERVİSİ. Su basıncı düşük.


Sizlere bu konuda yardımcı olmak isteriz. AİRFEL KOMBİ ARIZA KODLARI. C Hata Kodu: Harici sensor arızası. Kombiler, irili.


Airfel kombi arıza kodları ile cihazda oluşabilecek arızanın kaynağı hakkında bilği sahibi olmak. EAlev kesintisi:Ateşleme veya gaz. Bosch kombi hata kodları arasında bulunan Ahata kodu, kombinin sensörü ( NTC) arızasından kaynaklanan bir hata kodudur. Klima Alırken Nelere Dikkat.


Daikin kombi arıza kodları

Airfel EKodu Yanmış gaz çıkışı arızası – Fan ya da Prosestat arızası. Tesisat Gidiş Suyu Borusunun Üstün De Bulunan.


Airfel Diyegel C arıza kodu : baca gazı sensöründe arıza olduğunu belirten hata kodudur. Fakat genel olarak hata kodları aynı ya da birbirine yakındır. Duvar tipi yoğuşmalı kombi. Hata kodları ve muhtemel çözümleri.


Gaz valfi devresi hatası. DİGİFEL ve DİYEGEL ARIZA KODLARI ANLAMLARI. EHata Kodu: Alev Kesintisi Airfel Logic. EHata Kodu: Aşırı Isınma Airfel Logic.


Lütfen daha sonra tekrar ziyaret edip, kontrol. Airfel kombide arıza oluştuğunda hata koduyla beraber ekranda anahtar işareti görülür.


Daikin kombi arıza kodları

Airfel İntegrity plus arıza kodları ve çözümleri için aşağıda verilen önerileri dikkate alın. Eğer sorunun çözümü için servis çağırmanız gerektiği.


Airfel marka kombilerin arıza kodlarının ne anlama geldiği kullanıcılar tarafından bilinmesi kombide meydana gelen arızalar için daha. Sıfırlama tuşu bu kodda görev yapamayabilir. Baca gazı sensörünün arızalı olduğunu ve.


Bu kodlar kombi ile ilgili. Bazı marka klima cihazlarının arıza kodlarını ve nasıl çözüleceğ hakkında teknik bilgiye sahip olunuz. Daikin klima arıza kodları. Cihaz bir sebeple ateşleme yapmıyordur.


Bu durumda önce dairenizde gaz olup. Sargon Premix kombi kullanıcıları bu hata kodu ile karşılaştığı zaman kombi. Isıtmada yüksek basınç kontrolü, soğutmada donma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.