1 Kasım 2019 Cuma

Kondenser

Bu tip kondenserlerde gaz fazında bulunan soğutucu akışkan hava yolu ile soğutulmaktadır. Sıklıkla tercih edilen. Yoğuşturucu kondenser veya kondansör olarak ta adlandırılırlar. Su tankı içine gömülü tip.


Kondenser

Iç içe borulu tip. Yorumları oku (8). Soğutucu akışkan kondenserde dış ortama ısı atarak yoğuşur. Böylelikle kompresörden gelen. Termodizayn termodizayn. Ev tipi soğutucularda (buzdolabı ve derin dondurucularda ) dört değişik tip kondenser uygulaması görülür. Araç klima sisteminin bir parçası olan kondenser, soğutucu akışkanı gaz formdan sıvı forma dönüştüren ısı değiştiricisidir.


Aras Soğutma kondenser, evaporatör, su bataryaları, yağ bataryaları, ortam soğutucuları ve pek çok ürünün üretiminde hizmet veren yerli soğutma firması. Dik tertipli boru dış zarf tipi kondenser. Su, kondenserin üstünden dağıtılır, her borudan geçerek aşağı yüzeye akar.


KONDENSERLER - YDS SERİSİ. Kompresör,Aluminyum kanat-içten yivli Bakır borudan oluşan geniş hatve aralıklı kondenser, fan motoru, kondenser. Aracın ön tarafında bulunur. Kondenser Tipleri Nelerdir.


Kondenser

Kondansatör sıcak yüksek basınçlı soğutucu gaz çevreye yoğunlaşma onun gizli ısı gevşek sağlar soğutma devre yüksek yan. REFKAR ShellTube Kondanserler endüstriyel ve konfor amaçlı soğutma ünitelerinde kullanılır. Commercial and industrial air-cooled condensers for all H(C)FC refrigerant and ammonia systems, in horizontal or vertical setup or. Eko Soğutma, yüksek performanslı, kaliteli, müşteri memnuniyetini dikkate alarak zamanında siparişlerini teslim eder.


Kondenser

Uygun koşullar. Bu çalışma,farklı boyutlardaki hava soğutmalı kondenser tasarımlarının analizlerinin yapılmasında kaynak olarak kullanılabilir Đhtiyaca uygun hız değerleri için. Firmamız ısıtma soğutma sistemleri üretiminde kullanılan hava soğutmalı kondenser, Ticari ve Endüstriyel tip kondenser, soğuk oda evaporatör, soğutucular, ısı. JetXchange handles Earn 3BL Star Points for this product.


Stok Kodu, : DEHWX367. Hava soğutmalı kondenserler, soğuk oda evaporatörleri, kuru soğutucular, sulu ısıtma-soğutma bataryaları ile her türlü müşteri odaklı (OEM) DX-CW ve kondenser.


Frigofrik araçlar için kullanılan soğutma grubunun kondenseri. Evaporatif kondenserler düşük konde.


Heat recuperator for classic forced draught combustion generators, operation with natural gas and LPG. The fins, as well as guaranteeing a high.


AVM, hastane, fabrika, iş merkezi, jeotermel tesis gibi yüksek kapasiteli klima ve ısı dönüştürücülerin kullanıldığı yerlerde kondenser diye. Add to Compare List.


Cihazları mümkün olduğunca yüksek basınçtan korumak için kondenser hava debileri yüksek olmalı, düşük veya orta basınçlı soğutucu akışkanlar tercih. Fanlarımızın kullanıldığı evaporatör ve kondenserler, kullanıldığı soğutucu kabinler ya da dolaplarda optimum performansı sağlamaktadır.


Based in Turkey. B Giyim Sanatkârları Sanayi Sitesi 2. INFLUENCES OF THE PLUGGING IN CONDENSER. Daha fazla ürün için firmanın web sitesini inceleyin. BENZER FİRMALAR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.