1 Kasım 2019 Cuma

Techem ısı pay ölçer

Merkezi sistemle ısıtılan binalarda, ısı payölçer kullanımına bağlı olarak daire. Adapterm teknolojisiyle ekstradan %daha fazla enerji tasarrufu sağlayan tek pay ölçer cihazı. Hazır OMS protokolü ile okuma esnekliği. Evimizde pay ölçer var ama alt vanamız söküldüğü halde firmanızda.


Techem ısı pay ölçer

Bütün dairelerde keşif yapılamadığından yukarıda yazılan petek sayısı üzerinden. Merkezi Isıtma Sistemli Binalarda – Daire Isıtma Ünitesi. Isı pay ölçer ile herkes dilediği.


Techem ısı pay ölçer

ISI GİDERLERİ PAYLAŞIM SİSTEMİ. Select Page, Anasayfa, İletişim. Müşteri kodunuzu. Miktar: Sepete Ekle. Isı sayacı soğutma hattı montajları için özel olarak dizayn edilmiştir. Radyo Frekans (RF) Sistemi ile. Tüketim Değerlerinin Uzaktan Okunarak. Telsiz modüllü ısı payölçer data III, Telsiz ölçüm kapsüllü su sayacı data III, İmpuls çıkışlı telsiz. HEM ISI, HEM ADALET. Paylaşım Sistemi. Optik Göz Pil LCD Ekran Aktüel. Daha iyi bir gelecek için.


Kısacası pay ölçere göre sizin ne kadar. Kırılan bir adet ısı pay ölçer cihazının, servis. Techem ısı pay. Tabi dairelerde bulunan. Teknik Özellikler Hesaplama Birimi ve Sensör.


Sıcaklık Aralığı Θ. Kampanyalı ve indirimli. Kalorimetre elektronik ve mekanik bileşenlerden oluşur.


Techem ısı pay ölçer

Genel ürün gamı içerisinde pirometreler (noktsal sıcaklık ölçer ) ve Termal Kameralar vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.