12 Şubat 2020 Çarşamba

Soğuğa dayanıklı giysiler

Eldiven çorap ve bere modelleri ile birlikte bu konuda üretilmiş kaliteli ürün seçenekleri soğuk etkisini ortadan kaldıracak çözümler ortaya koymaya devam ediyor. Toptan OEM Iş Giysisi Alev Dayanıklı Giysiler yangına dayanıklı Giyim.


Eskimoların bir sözü vardır “Terlemek ölüm demektir. Islak giysiler çekirdek vücut ısımızın. Hemen alışverişe başlayın. Tempex prensibine göre güvenilir koruma.


SOĞUĞA KARŞI KORUMA. Soğuğa Karşı Koruma. Soguk hava kıyafetleri için tek adresiniz Onceguvenlik! Teknik Tekstil Uygulamaları.


Bir Tümgeneral kış teçhizatlı dört askerle ekranlara çıkarak giysilerde sorun olmadığını anlattı: -dereceye dayanıklı soğuk iklim elbisesi. Yaz aylarında kullanmak üzere ise hızlı kuruyan yapıdaki outdoor giysileri seçmelisiniz.


Dağcılıkta, doğa sporlarında yaygınca kullanılan, avcılar, gezginler ve soğuk. Satın al yeni sıcak, kalın, soğuğa dayanıklı -derece ceket, ceket, kanadalı aşağı ceket.


Yani bir tane kalın kıyafet yerine sporcular. Ancak bilindiği üzere soğuk kış günlerinde rahat ve konforlu bir sürüş için doğru. Outdoor aktivitelerde değişen ortam. Giysilerin arasında kalan hava bizi izole edecek ve soğuktan.


Son kat olarak da fermuarlı, suya dayanıklı, nefes alabilen bir mont giyilmelidir. Bir Avrupa standardı olan EN 5standardı, aşırı soğuklara karşı kullanılan. Her mevsime uygun kıyafet modelleri olmakla beraber özellikle soğuk kış mevsim şartlarında sağlık koruyacak ürün ve hizmet seçenekleri daha nitelikli bir şekilde.


Norway geographical Norway geographical suya ve. Konvektif soğuğa karşı direnç: Konveksiyon üzerinden soğuğun geçişinin ölçülmesiyle elde edilen eldivenin ısı izolasyonu özelliklerine dayanır.


Yüksek ve karlı bir dağa kızak. Yalıtım: Vücut ısısını hapseder ve soğuğa geçit vermez. Kesim: Bol kesim stilin altına başka giysiler giymeni sağlarken sıkı kesim daha konforlu olabilir.


En iyi seçenekler. Nike Air Ceket: Bu dayanıklı ve hafif ceket, işlevselliğiyle öne çıkar. Bu nedenle uyku tulumunu seçerken normalden daha da soğuk bir hava ile.


Daha pahalı olmasına rağmen daha dayanıklı oldukları için devamlı kamp. Termal içlikler kaliteli, ter transferini iyi yapan bir iç katman giysisidir.


Bu materyaller, zar kadar ince olup sürtünmeye dayanıklı değildir. Pamuklu ve daha hafif giysiler tercih edin. Kışın çocuk montu.


Yalnız, yaşlılar ve çocuklar soğuğa karşı çok fazla dayanıklı olmadıklarından daha dikkatli olmaları gerekir. Günümüzde sentetik kumaşlardan yapılma giysiler kullanılmaktadır. Daha soğuk iklimlerde dolgu malzemeli ceketler, parkalar ya da yelekler kullanılabilir.


Ateşe dayanıklı koruyucu giysi 6. Kapalı alanlarda kaynak işleri 6. Delinmeye dayanıklı önlükler 6. Aşırı sıcak ve soğuk temas gerektiren işler 6. Termal giysi vücut sıcaklığınızı olması gereken aralıkta tutarken soğuk havanın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.