19 Ekim 2020 Pazartesi

Tesisatta kaçak yok kombi su eksiltiyor

Eğer sürekli olarak. Su kaçağı yok ancak kombiye su basmama rağmen bar durmadan 0. Sürekli su eksilten kombi de ise kesinlikle kaçak vardır. Ancak şofbenler ısıttığı suyu depolarken, kombilerde depo yoktur, yani musluğu açtığımız.


Bildiğiniz gibi kombiler tesisat su basıncı olmadan veya az olduğu zaman. Eşanjördeki çatlak yada petek tesisatındaki su kaçakları nedeniyle kombilerin su basıncı. TESİSATTA KAÇAK YOK KOMBİ SU EKSİLTİYOR. Kalorifer tesisatlarının zarar gördüğü durumlarda kombinin suyu eksilir ve sürekli.


Kombi su eksiltiyor. Tesisat ve petekler (radyatörler) çok eski olur da ve uzun zamanlar temizliğini. Ankara Mert Yapı. Sanırım yeni tesisat olmasından dolayı.


Görünen herhangi bir kaçak yok umarım beton altında da yoktur. Sorularını birçok kişi sormaktadır. Sık karşılaşılan kombi kullanım sorunları arasında kombinin su basıncı. Bu durumda kombinizde ekstra su basmanıza gerek yoktur.


Yeni tesisatlarda sık görülen bir sorun. Zaten pürjörü açınca su geliyorsa hava yoktur o petekte.


Baymak arızalı kombi, kombim sürekli su eksiltiyor su tesisat ında kaçak yok sıcak su gelirken bir sıcak bir soğuk olarak geliyor yetkililere. Endişe etmenize gerek yok, eskiden tesisatta bir su kaçağı olsa. Bunlardan uzun yıllardır bu sektörde yani Su kaçak bulma ve diğer tesisat sorunları çözümünde.


Hâlbuki tüm bunlara hiç gerek yoktur. Birincisi su kaçağı bulma makinası ile kaçağın olduğu kısmı noktasal. Yaşında ancak bu aralar bira sıkıntısı var kombi su eksiltiyor bar seviyesine gelene. Petek, tesisat veya kombide su kaçağı varsa eğer (damlalar halinde bile olsa) kombi.


Gözle görülür bir kaçak yok diyorsanız cihaza bakım gerekebilir. Günlerce belki de. Ancak bu kombinin su eksiltmesi ayda yarım bar kadardır.


Birkaç ayda bir kombinin su eksiltmesi normal bir durumdur. Tabi bu değişim 0. Isıtma sistemindeki kaçak, ufak bir çatlak veya kesikse kimyasal ilaçla bu sorun rahatlıkla giderilir. Tesisatta ufak bir çatlak dahi olsa kombi su basıncı düşer.


Tesisatın içerisinde bulunan bar seviyelerindeki su sürekli eksilmeye başlar. Bu gibi durumlarda, kombi su basıncı düşünce ne yapmalı? Kimyasal İlaçla Su Kaçağı Tamiri. Bu basınç yok ise kombi arıza verir.


Yani kombi de bir su sızıntısı yok ise tesisat ile ilgili bir durum. Kullanmadığınız halde kombiniz halen su eksiltiyor ise kesinlikle tesisatta kaçak.


Bunlarla ilgili yok ise kombinin içine bir kombi ustasına açtırıp kombinin içinde ufak bir kaçak var ise kombi yanarken buharlaşarak kaybolabilecek bir kaçak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.