19 Ekim 2020 Pazartesi

W1209 dijital termostat

W1209 dijital termostat

Rölenin hangi sıcaklığa ulaştığında kontaklarını. TL üzeri alışverişlerde bedava. Toptan satış, İlgili Ürünler, Promosyon, Fiyat ile Aletler, Elektronik Bileşenleri ve Malzemeleri, Otomobiller ve Motosikletler.


W1209 dijital termostat

Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. USD $ USD $ 00. Dijital Termostat En Ucuz Fiyat Avantajı ve İndirim Seçenekleriyle Cimride. Modelleri Cimride! Arduino Ve Hazır Kitler. Taksit Seçenekleri. Mağaza: Temiz Pazar Mağaza. Su geçirmez ve dayanıklı sıcaklık. Teknik Parametreler. Dijital Isı ve Sıcaklık Termostat Sensörü toptan uygun ve ucuz fiyat satın al. Online Alışveriş Sitesi ElektroMarket. Yakınlarda profilde yok yok tarafından yayınlandı.


W1209 dijital termostat

SEPETE EKLE TÜKENDI. HH aralık dışında, termostat röle kapatmak zorunda kalacak, ekran olarak yüksek sıcaklık koruma. S yenileme hızı doğruluğu sıcaklık giriş.


Arkadaşlar bu termostatı oda termostatı olarak kombiye bağlayabilirmiyim, bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Dondurucular, su tankları, buzdolapları, endüstriyel soğutucular ve kaynatıcılar, kuluçka sistemleri, akvaryum sistemleri. EVCO DİGİTAL TERMOSTAT.


Sosyal paylaşım. Bu kanalda Salma. Yanlışlıkla yanıltmayı başardı minimum fiyat. A röle, yüksek güç yük çeşitli karşılamak için, emin olun doğru hattıgösterge ışığı, dijital tüp devlet açıklamagösterge ışığı.


Yenilendi Müzayede. Descriere: Cu acest modul puteți controla majoritatea tipurilor de dispozitive electrice în funcție de temperatura detectată de senzorul de temperatură NTC ce. Hem bir inkübatör (ısıtma modu) hem de bir fan (soğutma modu) için. - of 1000+ — Mar 2 20· The XH- W1212V Digital Temperature Controller. Harga: Thermostat/ Termostat Digital STC-10220V AC Suhu.


Get the High Quality temperature sensors In India at low Price! This is a high-precision temperature control module, it can not only show the temperature, but also according to the current temperature of the relay control, it can.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.