19 Ekim 2020 Pazartesi

Transpalet sahibinden

TON TAŞIMA KAPASİTELİ DÖKÜM POMPA HİDROLİK TRANSPALET. TON AKÜLÜ TRANSPALET - Sıfır sanayi makineleri ve endüstri ekipmanları uygun fiyatlarıyla sahibinden.


Transpalet Tamircisinden sıfır ayarında 2. Motorlu transpaletler ile ton arası yükleri rahat ve kolaylıkla taşımanıza yardımcı olur. Uyarı: İlan sahibinin mal ve hizmetini ilgililere sunduğu fiili alanı (işyeri, dükkan vb.) ziyaret etmeden ve satın almak istediğiniz mal ve hizmeti teslim almadan.


Tüm Kategoriler, Emlak. GMK CBD20R-II, 2. Asimato sahibinden forklift ve sahibinden transpalet satışlarını istanbul merkezli yürütmektedir.


Yükünüzü hafifleten Asimato garantili ürünler ile sizlerle. Başka ikinci el makinalar için arama formunu kullanabilirsiniz. Satılık iş makinesi ilanları, sahibinden satılık iş makineleri, endüstriyel sanayi.


Hidrolik sıkıştırmalı hayvan tartım baskülü ve hidrolik operasyon masası modellerimizde en uygun fiyat seçenekleri ile sahibinden satıştadır. Yaya kumandalı transpalet - 0t.


EJE yapı serisinin transpaletleri çok ekonomiktir. Hem kamyonun yükleme ve. KOÇ-MAK, orta doğunun en büyük sanayi. Sahibini Ara +9053251449· WhatsApp.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.