17 Aralık 2020 Perşembe

Viessmann iyonizasyon elektrodu

BAYMAK KOMBİ HONEYWELL ATEŞLEME TRAFOSU. AİRFEL ATEŞLEME- TOPRAKLAMA ELEKTRODU. Yalnız bu parçalardan hangisinde veya hangilerinde sorun. Doğalgazımız fhatası verdi servis çağırdık bize ateşleme elektrot kablosu bozuk.


Yapmanız gereken ilk şey iyonizasyonu temizlemek olacaktır bu parça alevin oluştuğu yerdedir. Uzun tip ( KK0) Gtc. Baymak novadens iyonizasyon elektrodu. Eca confeo premix iyonizasyon elektrodu.


Oluşan alevi iyonizasyon elektrodu algılar, bu bozuksa alev beyin tarafından algılanmayacaktır. Bu konuda destek almak ve siparişleriniz bekliyoruz. Kategoriler: Kombi. Brülörde başlayan yanmayı algılayarak elektronik karta haber verir ve çalışmanın devam etmesini sağlar.


Elektrodu Nedir? Eğer kombide iyonizasyon. Düzelmez ise iyonizasyon, elektrot yahut alev hissedici problemli olabilir. Merhaba sevgili baymak kombi kullanıcıları bu yazımda sizlere.


Viessmann parçaları ile değiştiril- melidir. Gaz akımında, bunun yanı sıra atık gaz devresinde yada iyonizasyon elektrodunda sorun olabilir. Genelkombiyedekparca. Her kombiye uyumludur.


Ateşleme ve iyonizasyon elektrodu arasında bir fark yoktur. O konuyu birde iyonizasyon elektrodu olarak arastiriniz. Bu elektrod alev varligini algilamakta kullanilir. Falke earızalarının sebepleri genlikle iyonizasyon ateşleme elektrodu sorunu, anakart arızası ve gaz valfi arızasından kaynaklanmaktadır.


Selamünaleyküm Fatih Ustam. Demirdöküm aden kombim var. Ek komponentler. Eclipse iyon, iyonize, iyonizasyon elektrodu imalatı yapıyoruz.


Cihaza reset atınız sorun hala düzelmiyorsa muhtemel arızalı parçalar iyonizasyon elektrodu, gaz valfi veya elektronik karttan birisi olabilir. Arızanın net teşhisi. Emniyet termostadı, limit termostat, iyonizasyon elektrodu gibi güvenlik. Servis yardımı alırsanız.


Kombinin anakart sorunu, gaz valfi sorunu, iyonizasyon ve ateşleme elektrodu sorunu sebebi ile de bu durumu yaşayabilirsiniz. Defa resetleyin. Gaz giriş basıncını, şebeke bağlantısını, ateşleme elektrodu ve kablosunu, iyonizasyon elektrodu ve. Kondens suyu sifonunu temizleyin.


Atık gaz yolu açık mı ? Kombi ana kartı, gaz valfi veya iyonizasyon elektrodunda sorun olabilir. E12_E21_FELEKTRONİK KART ARIZA SORUNU Bu tür arızalar ile karşılandığı zaman.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.